22 / 07 / 2024

Emekliler dikkat! Promosyon ücretleri daha da artacak mı?

Emekliler dikkat! Promosyon ücretleri daha da artacak mı?

Bankalar arasında emekli müşterileri kapmak için yapılan promosyon kampanyaları birbiri ile yarışıyor. Peki emekli promosyon ücretleri daha da artar mı? Emekliler ne yapmalı? Uzman isim yanıtladı.




Emekli promosyonlar daha da artacak mı?

Bu soruya Bayram'ın yanıtı artabilir yönende oldu: Yani bankalar daha fazla artış yapabilir.. Anadolu Üniversitesi’nde 40 bin liraya varan promosyon artışı örneğini veren Bayram,, bu promosyon artışlarında kişilerin maaş tutarlarının da önemli olduğunu hatırlattı. Emeklilerin maaşları artınca alacakları promosyon da artmış oluyor. 

Promosyon ücreti alacak emekliler acele etsin

Promosyon ücreti almk için bankasını değiştirmeyşe karar veren bir emeklinin işini son güne bırakmamasını tavsiye eden Bayram, taahhüdü devam eden bir kişinin geçişte, bankaya geri ödeyeceği miktarın da artabileceğini hatırlattı.

Sözleşmesini yeni yapmış bir emekli, aynı banka promosyonu artırınca ne yapabilir?

Bayram bu sorunun cevabını tüketici sözleşmelerine göre açıkladı. Kişinin yeni artış için bankasına başvurabileceğini, bankanın kabul etmemesi durumunda ise cayma ve iptal yoluna giderek, bankasını değiştirme hakkı olduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön