17 / 05 / 2024

Emekliler dikkat! Promosyonu geri ödemek zorunda kalabilirsiniz

Emekliler dikkat! Promosyonu geri ödemek zorunda kalabilirsiniz

Promosyon kampanyası yarışına sonradan dahil olan Türkiye Ekonomi Bankası kampanya süresini 31 Ekim 2022 tarihine kadar uzattı. Bankanın promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerden iki fatura için otomatik ödeme talimatı verilmesi şartı var.



Bankanın 31 Ekim 2022'de sona erecek nakit promosyon kampanyasından yararlanmak için verilen otomatik fatura ödeme talimatlarından birinin mutlaka elektrik faturası olması şart koşuluyor. Aksi durumda ek promosyondan yararlanılamıyor. Bankada var olan otomatik fatura ödeme talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda ise verilen ek promosyon emeklilerden kıstelyevm esasına göre iade alınacak. Banka ayrıca kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin eğer birden fazla maaşları varsa tüm maaşlarını TEB'e taşımalarını da şart koşuyor.

Garanti Bankası ise iki adet otomatik fatura talimatı verip kredi kartı alan emeklilere 1500 lira bonus veriyor. Yapı Kredi Bankası'nda ise Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş bareminden bağımsız olarak 200 TL ek nakit ödül veriliyor. Promosyon kampanyasını 31 Ekim'e kadar uzatan İş Bankası'nda ise fatura şartı bulunmuyor.

 

Promosyonun bir sonraki aya kalmasını istemeyenler dikkat!

Emekli promosyon iptal edilir mi? Promosyon nasıl iptal edilir?

Emekli aylığı ikinci kez taşınır mı? 4A, 4B ve 4C için emekli maaşı nasıl taşınır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön