18 / 05 / 2024

Emekli maaşlarını alan apar topar o bankaya koşuyor! Promosyonda zirveyi o banka elde etti!

Emekli maaşlarını alan apar topar o bankaya koşuyor! Promosyonda zirveyi o banka elde etti!

Bankaların emekli promosyon miktarları hala gündemde yer alıyor. İşte Promosyonda zirveye çıkan o banka. İşte detaylar!



EMEKLİ PROMOSYONLARINDA O BANKADAN GELEN RAKAMLAR!

Garanti BBVA, emekli promosyon kampanyasında güncellemeler yaptı. Bu kampanya çerçevesinde emeklilere verilen promosyon miktarları açıklandı. Banka, emeklilere daha yüksek promosyon ödemeleri yapmaya söz veriyor. İşte Mayıs 2023 itibari ile Garanti BBVA, emekli promosyon rakamları…

Garanti BBVA, güncel emekli promosyon rakamlarını duyurdu. Bu kampanya kapsamında belirli gelir aralıklarına sahip emeklilere ödeme yapılacak.

Garanti BBVA müşterilerine verdiği promosyon miktarı şu şekildedir;

  • 3.500 TL'ye kadar olan emekli vatandaşlara, 4.500 TL promosyon ödemesinde bulunulacağı açıklandı.
  • Geliri, maaşı 3.500 7.500 TL arasında olan emeklilere ise 5.250 TL promosyon ödenecek.
  • 7.500 10.000 TL arasında geliri olan emekli vatandaşlara de 6.750 TL promosyon ödemesinde bulunulacak.

Garanti BBVA, emekli maaşına bağlı olarak Vadesiz TL hesabı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üstünden yapacağınız havale ve EFT işlemleri de ücretsiz bir şekilde olarak gerçekleştirebilecek. Bu uygulama, hafta içi saat 08.30 ile 16.00 arasında geçerlidir ve resmi tatil günleri ile hafta sonlarını kapsamamaktadır. 01.04.2021 tarihinden başlayarak olan bu uygulama, daha önce de gerçekleştirilen EFT ve havale işlemlerini de içine almaktadır.

GARANTİ BBVA İLE UCUZA UÇUN!

Garanti BBVA müşterilerine birbirinden farklı kampanyalar sunmaya devam ediyor. İşte onlardan biri de şu;

Garanti BBVA ve Türk Hava Yolları, Miles&Smiles kredi kartı işbirliğini uzatma kararı aldı. Bu karar 5 yıl daha uzadı. Yeni anlaşma ile Garanti BBVA müşterilerinin yapacağı harcamalarından önceki döneme göre 2.5 kat daha fazla Mil kazanma imkanı sunuyor. Mil kazanımı ayrıcalığı ise 4.5 kata kadar çıkabilecek. Bu yeni anlaşma ile birlikte Garanti BBVA müşterileri, varlıklarının hacmine ve THY müşteri statülerine göre değişmekte olan oranlarda Mil elde edecek. Seyahat hizmetleri, restoran ve otel indirimlerinin yanı sıra BonusFlaş uygulaması ile özel kampanyalardan da ekstra Mil kazanabilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön