29 / 04 / 2024

Emeklilere 10 bin TL promosyon müjdesi! O banka şartları tek tek açıkladı: Son dakika! 

Emeklilere 10 bin TL promosyon müjdesi! O banka şartları tek tek açıkladı: Son dakika! 

Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 10 bin liraya varan nakit promosyon alma imkanı sunuluyor. İşte detaylar...



Dijital gücüyle kalıpların dışında ve hayatın içinde çözümler sunan ING Türkiye, emekliler için de peş peşe ayrıcalıklar sağlıyor. 

Emekli maaşını ING Türkiye’ye taşıyan emekliler, maaş tutarına göre ek koşulsuz 8 bin 500 liraya ulaşan nakit promosyon kazanma imkanı yakalıyor. 

Ayrıca emekli maaşını kez ING’ye taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 1.500 liraya ulaşan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 10 bin liraya ulaşan  nakit promosyon fırsatından faydalanabiliyor. 

Emeklilere 10 bin TL promosyon müjdesi! O banka şartları tek tek açıkladı: Son dakika! 

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da ING'nin emekli maaş promosyonunu alabiliyor. 

8 bin 500 liraya ulaşan ek koşulsuz nakit promosyonundan 13 Mart 2023 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında emekli maaşını 3 sene boyunca ING’den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler faydalanabiliyor. 

Emekli maaşını ING’den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; 3.500 liraya kadar ise 5 bin 100 lira, 3.500 lira ile 7.500 lira arası ise 5 bin 950 lira, 7.500-10.000 lira arası ise 7 bin 650 lira, 10 bin lira ve üzeri ise 8 bin 500 lira ek şartsız nakit promosyon alma fırsatı yakalıyor.

Ayrıca, 15 Mart 2023 –31 Ağustos 2023 tarihleri arasında ING Türkiye’den ilk defa emekli aylığını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk defa nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatan emekli maaş müşterileri, verecekleri her otomatik fatura talimatına 500 lira olacak şekilde, toplamda da en yüksek 1.500 lira ek promosyon alabiliyor. 

Emeklilere 10 bin TL promosyon müjdesi! O banka şartları tek tek açıkladı: Son dakika! 

Emekliler, e-Devlet Kapısı aracılığıyla, ING şubelerine gelerek ya da  ING Mobil’de bulunan Cebimdeki Danışman sayesinde görüntülü görüşme ile danışmanlarla uzaktan bağlantı kurarak emekli aylıklarını ING’ye kolayca taşıyabiliyor.

Ayrıca, ING, emekli maaş müşterilerine özel farklı fırsatlar da sağlıyor. ING’li emekliler, dijitalden gerçekleştirecekleri para transferi işlemlerine masraf ödemezken, yüzde 2,69'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi de alabiliyor. 

ING’li emekliler, 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından puan toplama şartı olmadan faydalanabiliyor. 

İlk kez ING Kredi Kartı başvurusu yapanlar, ilk 1 sene kart ücret ödemiyor, 10 bin lira faizsiz, masrafsız Taksitli Nakit Avans kullanabiliyor ya da 500 lira Bonus fırsatından yararlanabiliyor. 

Bakan Işıkhan'dan son dakika açıklaması: Emekli maaşlarıyla ilgili çalışmalar başladı! Emeklilere yeni zam müjdesi!

Elinde dolar olanlar hazır olun! Dolarda rota oluşturuldu! 6 gün sonra dolar böyle olacak

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlar buz kesti! Yeni zamlı maaşlar tam bu kadar oldu! 


Geri Dön