27 / 04 / 2024

Emeklilere geri ödemesiz nakit destek! Bu şartı yapana 10 bin TL verilecek!

Emeklilere geri ödemesiz nakit destek! Bu şartı yapana 10 bin TL verilecek!

Emeklilere Nisan ayında ödeme müjdeleri gelmeye devam ediyor. Tek şart bayram öncesinde başvuru yapmak.  10.000 TL karşılıksız destek verilecek. İşte tüm detaylar...



Bankalar nisan ayı için promosyonları duyurmaya devam ediyor. SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi olan vatandaşlar maaşlarına ek olarak bankalarla sözleşme yapıyor. Bu sayede emekliler 10.000 TL promosyon almaya hak kazanıyor. Yine bir bankadan promosyon haberi geldi. Bu şartı sağlayan emekliler bayram öncesinde geri ödemesiz nakit desteği alacak. 10.000 TL’lik nakit destek ödemesi adına şartlar belli oldu.

Emeklilere geri ödemesiz nakit destek! Bu şartı yapana 10 bin TL verilecek!

Bankalar promosyon ödemesi için yarışa girdi

Emeklileri maaş müşterisi yapmak için birbiri ile yarışan bankalar promosyon için çıtayı her gün yükseltiyor. Bankalardan bugün yeni bir duyuru geldi. Emekli maaş promosyon ücretlerinde güncelleme yaptı. N-Nisan ayında emeklilere rekor promosyon ödemeye hazırlanan bankalar, başvuru yapan emekliler için tamı tamına 10.000 TL’lik promosyon fırsatı sunulacak. Tamamen karşılıksız verilecek bu nakit promosyonu rekor fiyata yükselten banka Finansbank oldu.

EYT yasası ile birlikte mart ayının sonuna kadar 1.6 milyona yakın vatandaş emeklilik dilekçesi verdi. Bu sayede vatandaşlar emeklilik hakkını elde edecek. EYT'de başvuru süreci devam ederken en düşük emekli maaşına da zam geldi. Yapılan düzenleme ile birlikte yeni emekli maaşı 7.500 TL'ye yükseltildi. Bankalar düzenlemeler için kollarını sıvadı. Emekli müşterilere maaş promosyonu isteyen bankalar güncellemelerini arka arkaya duyuruyor. Yine bugün yeni bir bankadan daha duyuru geldi. Maaşını 3 yıllığına aynı bankadan alma sözü verenlere 10.000 TL promosyon verilecek. Hızlı davrananlar bayramdan önce ödemeyi alacak.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön