06 / 05 / 2024

Emekliye geri ödemesiz nakit desteği! Başvuruda bulunan herkese 750 lira verilecek!

Emekliye geri ödemesiz nakit desteği! Başvuruda bulunan herkese 750 lira verilecek!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği açıklama geldi. Ziraat Bankası tarafından nakit sıkıntısı çeken ve ek promosyon almayan vatandaşlara açıklama yapıldı. Ziraat Bankası, emeklilerin hesaplarına geri ödemesiz nakit para yatıracak.



Promosyon sahibi olmak isteyen emeklileri yakından ilgilendiren açıklama geldi. Ziraat Bankası resmi internet sitesinden konu ile ilgili açıklama yaptı. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlara koşulsuz 750 liraya varan nakit ödeme verilecek. Emekli maaşını 3 yıl süre ile Ziraat Bankası’ndan alacak emekli müşterilerine 750 liraya kadar geri ödemesiz ek koşulsuz nakit imkanı sağlanacak.

Egehabercom'da yer alan habere göre; milyonlarca emeklinin merak ettiği Ziraat Bankası'nın emeklilere özel nakit promosyon kampanyasının detayları şu şekilde:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön