26 / 07 / 2024

Emeklilere müjde! Ek ödemelere zam!

Emeklilere müjde! Ek ödemelere zam!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber bankaların verdiği, promosyon ve kredi benzeri diğer bankacılık ürünleriyle ilgili de çok önemli açıklamalar yapılıyor. Bankalar öncelikli olarak müşteri kazanmak için promosyonlar başta olmak üzere diğer bankacılık ürünlerinde de rekabet hızla artıyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Akbank'ın yaptığı açıklamaya göre maaşını 3 yıl süresince Akbank'tan alma sözü veren emeklilere 3 bin 500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı ifade edilid. Ayrıca bankadan gelen açıklamaya göre bu ödemelerin herhangi bir şekilde geri ödemesi de bulunmuyor. 

Emeklilere müjde! Ek ödemelere zam!

Kampanya kapsamında maaşını SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı üzerinden alanlar fark göstermeksizin herkes avantajlarından faydalanabilecek. Maaşını Akbank'tan almayı taahhüt edenler ve 36 ay boyunca taşımama sözü verenler 3.500 TL kazanacak.

Editörün Notu: Bu haber 7 Haziran 2022, saat 19.44'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 75 kuruş, euro 17 lira 92 kuruş, altının gramı ise 996 lira 73 kuruş değerindedir.

Cumhurbaşkanı'nın açıklaması sorası dolar ve altında gelişmeler

İslam Memiş büyük kriz için tarih verdi ve uyardı

Apple zam yaptı! İşte iPhone'ların yeni fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön