03 / 05 / 2024

Emeklilere ödenecek bayram ikramiyesi tutarı duyanları yerinden fırlattı! 3 bin lira bile olsaydı...

Emeklilere ödenecek bayram ikramiyesi tutarı duyanları yerinden fırlattı! 3 bin lira bile olsaydı...

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in açıkladığı emeklilere bayram ikramiyesi tutarı açıklaması emeklilerde tam bir soğuk duş etkisi yarattı. Pek çok emekli bayram ikramiyesinin bin 500 liradan iki bayramda 3 bin lira şeklinde ödense bile sorunlarına çare olmayacağını dile getirdi.



EMEKLİ MAAŞLARI ASGARİ ÜCRET AYARINA GELMELİ

Emekliler Vedat Bilgin'in bin 100 lira açıklamasına şaşırmakla beraber esas tutarın iki bayramda toplam 4 bin 253 lira olması gerektiğini ifade ediyor. "En az asgari ücret kadar olması lazım. ama verilmeyecek böyle kalsın. Neden? Çünkü verdikleri zammın 10 katını geri alıyorlar. Ben böyle kalmasından taraftarım" diyerek duygularını ifade ediyorlar.

Emekli bayram ikramiyesi haberinde Bakan Vedat Bilgin'in açıklamasındaki gizli sır ortaya çıktı

Dikkat SGK emekli maaşınızı kesebilir! Bunu yaptığınız tespit edilirse aylığı unutun!

Hükümetten asgari ücret ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Enflasyon eritti zam şart


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön