Kent Haberleri

Emeklilere Temmuz'a özel ek 12 bin TL ödeme yapılacak! İşte Denizbank emekli promosyon 2024!

Emeklilere ek gelir sunan promosyon ödemelerinde sık sık araştırılan bankalardan biri Denizbank oldu. Peki Denizbank promosyon ne kadar? İşte Denizbank emekli promosyon 2024!

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz'da yaptığı basın toplantısında emekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseleceğini açıkladı ve ve bu düzenlemenin bu hafta meclisten geçmesini beklediğine dikkat çekti. 

Güler'in açıklamasının ardından, milyonlarca emekli gözlerini promosyon rakamlarına çevirdi. Hem özel bankalar hem de kamu bankaları, emeklilere nakit promosyon ödemesi yapıyor. 

Bankaların maaş promosyonları, emeklilere ek gelir imkanı sunuyor. Promosyonda sık sık araştırılan bankalardan biri Denizbank oldu. Peki Denizbank promosyon ne kadar? İşte Denizbank emekli promosyon 2024!

DENİZBANK PROMOSYON BAŞVURU TEMMUZ 2024 

Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere nakit promosyon yatırılıyor. Promosyon ödemesi emekli maaş tutarları göz önüne alınarak gerçekleştiriliyor. 

Emekliler, maaşlarını Denizbank şubelerine gitmelerine gerek kalmadan MobilDeniz'den veya e-Devlet üzerinden taşıyabiliyor. 

Promosyon başvuruları da MobilDeniz'den ve 0850 222 0 800 iletişim merkezinden yapılabiliyor. 

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR TEMMUZ 2024? 

Maaş Tutarı Standart Promosyon
0 - 9.999 TL arası maaş alanlar 5.000 TL
10.000 TL - 14.999 TL arası maaş alanlar 8.000 TL
15.000 TL  -  19.999 TL arası maaş alanlar 10.000 TL
20.000 TL ve üzeri maaş alanlar 12.000 TL

Denizbank tarafından promosyon bedeli peşin olarak hesaplara ödeniyor. 

SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı'ndan emekli olacaksanız çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde banka tercihinizi Denizbank olarak belirtmelisiniz.

Promosyonunuz ilk maaşınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılacaktır.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları düşecek mi? 

Krediyle ev alacaklar için peş peşe açıklandı: Kime ne kadar kredi çıkar? Faiz ne kadar olur? 

Metin Şentürk icradan satışa çıkan villasını kurtardı!