Kent Haberleri

Emeklilerin hesaplarına kesin bu kadar yatacak: Bu ayki rakam açıklandı! İş Bankası promosyon...

Milyonlarca emekli son dakika promosyon rakamlarını merakla araştırıyor. Emekli promosyonlarında en çok merak edilen bankalar arasında İş Bankası yer alıyor. Peki İş Bankası promosyon ne kadar? İşte İş Bankası promosyon... 

Hem kamu bankaları hem özel bankalar Mayıs ayına girilmesiyle beraber maaş promosyonlarını güncelledi. Kamu bankaları tarafından emeklilere 8 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapılırken, özel bankalarda bu rakamlar değişiklik gösteriyor. 

Milyonlarca emekli son dakika promosyon rakamlarını merakla araştırıyor. Emekli promosyon ödemelerinde bankalar tarafından taahhüt talep ediliyor. Özel bankalar maaş promosyonunun yanı sıra, aylıklarını taşıyan emeklilere birçok avantaj sunuyor. 

Emekli promosyonlarında en çok merak edilen bankalar arasında İş Bankası yer alıyor. Peki İş Bankası promosyon ne kadar? İşte İş Bankası promosyon... 

İŞ BANKASI PROMOSYON 

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklilerine (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) nakit promosyon ödemesi yapılıyor. 

SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurarak ya da e-devlet üzerinden emeklilik başvuru işlemleri sırasında İş Bankası’nı tercih ederek promosyon alabiliyor. 

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemeleri için banka olarak İş Bankası’nı seçerek promosyondan faydalanabiliyor. 

Emekli maaşını İş Bankası'na taşımak isteyenler ise şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi aracılığıyla maaşlarını taşıyabiliyor. Aynı zamanda maaş taşıma işlemi e-Devlet kapısı aracılığıyla da yapılabiliyor. 

İŞ BANKASI PROMOSYON NE KADAR? 

İş Bankası tarafından emeklilere maaşlarına göre 12 bin TL'ye varan promosyon imkanı sunuluyor. İşte maaşlara göre verilen nakit promosyon rakamları: 

Maaş Aralığı Promosyon Tutarı
10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar 5.000 TL
10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar 8.000 TL
15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar 10.000 TL
20.000 TL ve daha fazla olanlar 12.000 TL

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmelerinin ardından promosyon ödemesi yapılıyor. 

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanıyor ve 3 seneliğine peşin şekilde yapılıyor. 

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasının ardından 3 işgünü içinde yatıyor. 

Yaş çay alım fiyatı 19 TL oldu: Üreticiler en az 25 TL istedi! Yaş çay fiyatı 2024!

Rakam dudak uçuklattı: 6,3 milyon tapuya e-haciz konuldu!

Lüks konut projesi Antalya gündeminde! Kira bedelleri 300 bin TL, satılık fiyatları 100 milyon TL'ye kadar yükseliyor!