29 / 04 / 2024

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!

Ocak ayında zamlı maaşlarına kavuşan emekliler için şubat ayında da maaşlarının artmasını sağlayacak ek gelirler gelmeye devam ediyor. Peki şubat ayında emeklileri bekleyen ek gelir kaç lira? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca emekli ocak ayında zamlı maaşlarını kavuşurken bankalar  da emekliler için yarışa girdi ve çok önemli kampanyalar düzenlendi. Buna göre emekli maaşımı ilgili bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 750 liraya kadar nakit promosyon verileceği bildirildi. Buna göre bu ay başvuru yapan emeklinin maaşı sadece bu ay 750 lira artacak.

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!

750 LİRA NAKİT VERİLİYOR

Ziraat Bankası konu ile ilgili  çok önemli açıklamalar yaptı. Açıklamada, emeklilere ne kadar para verileceğinin detaylarına yer verildi. Buna göre maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emekliler 750 lira kazanmış olacak.

Ziraat Bankası'nın emeklilere özel yapmış olduğu kampanyanın detayları şu şekilde.:.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön