16 / 05 / 2024

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!

Ocak ayında zamlı maaşlarına kavuşan emekliler için şubat ayında da maaşlarının artmasını sağlayacak ek gelirler gelmeye devam ediyor. Peki şubat ayında emeklileri bekleyen ek gelir kaç lira? İşte ayrıntılar...



NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Promosyon ödemeleri ile ilgili Ziraat Bankası açıklama yaptı. Açıklamada; 1.500 lira altında emekli aylığı alanlara 500,00 lira, 1.500 lira ila 2.500 lira arasında emekli aylığı alanlara 625,00 lira, 2.500 lira ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 lira promosyon ödemesi yapılacağının bilgisi yer alırken en düşük emekli maaşı 2 bin 500 lira olmasından kaynaklı, emekli olan herkese 750 lira nakit ödeme yapılacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön