16 / 05 / 2024

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!

Ocak ayında zamlı maaşlarına kavuşan emekliler için şubat ayında da maaşlarının artmasını sağlayacak ek gelirler gelmeye devam ediyor. Peki şubat ayında emeklileri bekleyen ek gelir kaç lira? İşte ayrıntılar...



SMS BAŞVURU DETAYI

Kamupersonelinet' te yer alan habere göre; bu ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşlar Ziraat Şubeleri, İnternet Şubeleri, Ziraat Mobil, Ziraat ATM’ leri, SMS Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile başvurularını yapabilecekler.  Aynı zamanda başvuruların SMS aracılığı ile yapıldığında 4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarasını yazarak SMS gönderilmesi sonrasında Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranılacağı ve müşterinin onayının alınacağının bilgisi emekliler ile paylaşıldı.

Maaşa ek ödeme hesaplara yatıyor! E

meklilere son dakika müjdesi!

SSK ve Bağ-kur'luya ek gelir kararı! 5.200 TL cebinizde!

Emeklinin hesabına direkt yatacak! Başvurular başladı!

Emeklinin beklediği açıklama geldi! 1.750 TL hesaplara geçiyor!

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Dolar ve Euro'da son durum!

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön