15 / 05 / 2024

SSK ve Bağ-kur'luya ek gelir kararı! 5.200 TL cebinizde!

SSK ve Bağ-kur'luya ek gelir kararı! 5.200 TL cebinizde!

Devlet tarafından milyonlarca emekliye senede iki kez bayram ikramiyesi veriliyor. Öte yandan üç yılda bir banka promosyonu alan emekliler gelirlerini her geçen sene artırmış oluyor. Peki 2022 yılında emekliler kaç lira promosyon alacak?



Milyonlarca emekli senede iki kez bayram ikramiyesi ve üç yılda bir promosyon alabiliyor. Bankaların 2022 yılı içinde vereceği promosyon tutarları oldukça yüksek durumda. Peki emekliler hangi bankadan ne kadar promosyon alabilecek? Emeklilerin cebine toplamda ne kadar para girecek? En yüksek banka promosyonu kaç lira? İşte detaylar...     

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön