23 / 07 / 2024

SSK ve Bağ-kur'luya ek gelir kararı! 5.200 TL cebinizde!

SSK ve Bağ-kur'luya ek gelir kararı! 5.200 TL cebinizde!

Devlet tarafından milyonlarca emekliye senede iki kez bayram ikramiyesi veriliyor. Öte yandan üç yılda bir banka promosyonu alan emekliler gelirlerini her geçen sene artırmış oluyor. Peki 2022 yılında emekliler kaç lira promosyon alacak?




2500 TL'YE YÜKSELDİ

Ocak ayının gelmesi ile yeni zamlı maaşlarına kavuşan emeklilerin aylık gelirinde artış yaşandı. Yeni zamlı maaşlarn açıklanmasından sonra en düşük emekli aylığı ödemesi 1.500 liradan 2.500  liraya yükseltildi. 

Yeni emekli olanlar 2.500 lira emekli aylığı alacaklar.  Emekli olanlar  bankalarına taahhüdünü vererek promosyonunu alabilecek ve emeklilik döneminde tüm bayram ikramiyelerinden yararlanabilecek.

Emekliler bu sene verilecek olan banka promosyonlarını yakından araştırıyor. Emekliler en yüksek banka promosyonu ne kadar? Banka promosyonu almak içn ne yapmak gerekiyor? sorularının cevaplarını araştıyor. İşte en yüksek banka promosyon tutarı ve koşulları...

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön