15 / 05 / 2024

Emekliye 1.100 TL ikramiye ödemesi daha verilecek! Emeklilere büyük müjde geldi! Maaş hesaplarına yatıyor!

Emekliye 1.100 TL ikramiye ödemesi daha verilecek! Emeklilere büyük müjde geldi! Maaş hesaplarına yatıyor!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli ikramiyeleri için müjde geldi. İşte detaylar...



Bu yıl Ramazan Bayramında emekliler verilen bayram ikramiyesine zam gelmesi bekleniyordu ancak herhangi bir zam yapılmayacağını Çalışma Bakanı Vedat Bilgin bayram öncesinde açıklamıştı.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA 1.100 TL İKRAMİYE VERİLMİŞTİ

Yalnızca emekliler değil dul, yetim, yaşlılık maaşı alanların da faydalandığı bayram ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırıldı. Kamupersoneli'nin aktardığına göre, 2022 yılının Ramazan Bayramı 2 Mayıs tarihi itibari ile başlamış ve ödemeler 27 Nisan’da hesaplara yatmaya başlamıştı.

Emekliye 1.100 TL ikramiye ödemesi daha verilecek! Emeklilere büyük müjde geldi! Maaş hesaplarına yatıyor!

1.100 TL İKRAMİYE DAHA VERİLİYOR

Ramazan Bayramı ödemesini alan emekliler şimdi Kurban Bayramı ikramiyelerini bekliyor. Bilindiği gibi Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak ve 12 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek. Ramazan Bayramı ödemeleri bayramdan 5 gün önce başladığından dolayı Kurban Bayramında da ödemelerin 4 Temmuz 2022 tarihi itibari ile başlaması bekleniyor. Merakla beklenen Kurban Bayramında da milyonlarca emekliye 1.100 TL ikramiye ödemesi verilecek.

1.100 TL ikramiyeyi az bulan emeklilere büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere hemen 6.100 TL ödeme!

Emekli ve memurlara büyük müjde! Zamlar kesinleşti! Zamlı memur ve emekli maaşı ne kadar? En düşük emekli maaşı ne kadar

Bu 32 ilde yaşayanların hesaplarına 2.354 TL para yatırılıyor! E-Devletten bakıp, PTT’den paranızı hemen alabilirsiniz!

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön