21 / 05 / 2024

Emekliye üçüncü zam müjdesi geldi, duyan inanamadı! En düşük emekli maaşı işte bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emekliye üçüncü zam müjdesi geldi, duyan inanamadı! En düşük emekli maaşı işte bu kadar olacak! Hemen bakın!

Piyasa uzmanı ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekli zammı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 



Özgür Erdursun'un konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1 Ocak 2023 tarihinde asgari ücretin 7 bin 500 lira, en düşük emekli aylığının ise 5 bin lira olacağını tahmin ettiğini açıkladı.

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bir yandan piyasa uzmanı Tunç Şatıroğlu da asgari ücrete yeni bir zammın daha yapılmasını beklediğini dile getirdi.  

Normal şartlarda yıllık olarak belirlenen ve milyonlarca kişiyi ilgilengiren asgari ücret, hızla artan enflasyon karşısında bu sene 2. defa yükseltildi. 5 bin 500 TL'ye yükseltilen asgari ücret için Tunç Şatıroğlu'ndan üçüncü bir artışın geleceği iddiaları geldi.

Emekliye üçüncü zam müjdesi geldi, duyan inanamadı! En düşük emekli maaşı işte bu kadar olacak! Hemen bakın!

Tunç Şatıroğlu yaptığı açıklamada kasım ayına kadar bir ara zammın daha gündeme geleceğini öne sürerek önemli açıklamalar yaptı.

Tunç Şatıroğlu yaptığı açıklamada okullar açılacağında kiralarda artış olduğunu ve onun da etkii olacağını dile getirerek, asgari ücrete, emekliye zam beklediğini söyledi.

İlla ki zam yapacaklar ve diyecekler ki 'biz vatandaşımızı ezdirmedik.' 'Şimdi demiyorlar ama sene ortasında zam yapacaklar' demiştim.

Emekli promosyonlarında peş peşe zam depremi! Ziraat, Akbank, Halkbank, Garanti açıkladı! Hemen bakın!

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli promosyonlarında zam depremi! Akbank, Ziraat, Garanti resmen açıkladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön