06 / 05 / 2024

Emekliye 80 bin TL'lik müjde! Kamu bankaları resmen açıkladı! 

Emekliye 80 bin TL'lik müjde! Kamu bankaları resmen açıkladı! 

Milyonlarca emekliye bankalar tarafından 80 bin lira verilecek. Emeklilerin yüzünü güldüren açıklamalar geldi. Peki hangi bankalar emekliye 80 bin lira verecek? İşte ayrıntılar...



Emekli 80 bin lira ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Devlet bankası olarak hizmette bulunan Ziraat Bankası, milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren kredi kampanyasına imza attı. Bu kapsamda banka, 36 ay vade fırsatıyla 50 bin TL üzerinde kredi sağlıyor. Emekliler başvurularını banka şubeleri aracılığıyla gerçekleştirebiliyor. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından yapılan açıklamada emekliye 80 bin lira ihtiyaç kredisi kampanyasının başlatıldığı duyuruldu. 

Yalnızca emekliler için verilecek olan kredi de emekli maaşının kamu bankalarından alınması şartı bulunuyor. 

Emekliye 80 bin TL lik müjde! Kamu bankaları resmen açıkladı!  

Emekliye 80 bin lira ihtiyaç kredisinde 24 ay vadeli şekilde ödeme imkanı sunuluyor. Krediye başvurmak isteyen emeklilerin, banka şubelerini ve internet sitelerini ziyaret etmesi gerekiyor.

Ziraat Bankası'ndan 80 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler kullanmak isteyen kişiler, ilk taksidini 3 ay erteleme şekilde alabiliyor. 

Emekliye 80 bin TL lik müjde! Kamu bankaları resmen açıkladı! 

VAKIFBANK VE HALKBANK KREDİ FIRSATI

Haber24'te yer alan habere göre; Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emeki maaşı alanlar da kredi puanı düşük olsa dahi bu bankalardan istedikleri zaman kredi başvırısı yapabiliyor ve 80 bin liraya varan krediyi alabiliyor. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekli olan vatandaşların maaş taşımaları halinde ve 3 sene bu bankadan maaş almaları durumunda 750 lira ödemeli promosyon veriyor. 

20 yıldan fazla evli kalanlara emeklilik hakkı doğuyor! Hiç çalışmamış ev hanımları da faydalanabilecek!

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Emekli bayram ikramiyesinde tutar belli olduktan sonra hükümetten son dakika adımı! '5 bin lira iki taksit halinde...'

65 yaş aylığı, evde bakım desteği ve engelli aylığına Temmuz zammı geliyor! Kime kaç lira ödenecek?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön