28 / 04 / 2024

Emekliye bayram ikramiyesinde son dakika: Hala zam haberi gelmedi! 

Emekliye bayram ikramiyesinde son dakika: Hala zam haberi gelmedi! 

Milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin kaç lira olacağını merak ediyor. Peki emekli ikramiyesine ne kadar zam yapılacak? Bayram ikramiyesi kaç lira olacak? İşte milyonlarca emeklinin merak ettiği o soruların yanıtları...



Milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin kaç lira olacağını merak ediyor. Bayramın yaklaşmasıyla beraber emekliler, bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. 

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine toplantısında emekli ikramiyelerine yapılacak zamla ilgili karar çıkması bekleniyordu. Ancak bu konuda bir karar çıkmadı ve beklentiler 26 Nisan 2022'de yapılacak son Kabine toplantısına kaldı.  

Emekliye bayram ikramiyesinde son dakika: Hala zam haberi gelmedi! 

Bu gelişmelerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden gelen gelen emekli ikramiyesi 4 bin 253 TL olsun teklifi, emeklileri heyecanlandırdı. 

Peki emekli ikramiyesine ne kadar zam yapılacak? Bayram ikramiyesi kaç lira olacak? İşte milyonlarca emeklinin merak ettiği o soruların yanıtları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön