20 / 05 / 2024

Emekliye bayram müjdesi! Rekor promosyonları görmeden karar vermeyin!

Emekliye bayram müjdesi! Rekor promosyonları görmeden karar vermeyin!

Emekli promosyonları için sık sık güncellemeler yapılıyor. Güncellemeler ile birlikte bankalar arasındaki rekabet sürüyor. Promosyon güncellemelerinde bankalardan zirveye rakamlar geldi. İşte tüm detaylar…



Günümüzde sık sık gündeme gelen emekli promosyon ödemeleri adına güncelleme işlemlere devam ediyor.2022 ile birlikte gündemde olan emekli promosyon ödemeleri için zamlar arka arkaya geliyor. Bankalar promosyon yarışında fiyatı yükseltiyor.

Emekliye bayram müjdesi! Rekor promosyonları görmeden karar vermeyin!

Promosyonda rekor ödeme

Bankalar arasında süren promosyon rekabetine bir banka daha katıldı. ING Bank yeni bir promosyon güncellemesi duyurdu. Yapılan güncelleme ile emekliler maaşlarını ING Bank’a taşımak için bankanın yolunu tuttu. Bankanın uyurmuş olduğu rakamlar dikkat çekti. Bu haber milyonlarca vatandaşı sevindirdi. 8500 TL’ye varan promosyon ödemesi verilecek. Detaylar belli oldu.

EYT ve en düşük emekli maaşı ile ilgili güncellemelerin ardından yeniden gündeme gelen promosyon ödemeleri için rekabet ortamı oluştu. Emeklilik imkanından faydalanan vatandaşlar bankalara üç yıl boyunca müşteri olma söz vererek promosyon ödemeleri alıyor. 2022 yılının Eylül ayından bu yana ödenen promosyonlar 2023 yılında da ödenmeye devam ediyor. 2023 ile birlikte yaşanan gelişmelerle birlikte ING bank yeni bir promosyon ödemesi güncellemesi yaptı. 8500 TL’ye kadar promosyon ödenecek. Tek şart 3 yıl boyunca bankadan maaş alma sözü verilmesi oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön