28 / 04 / 2024

Emekliye ek zamda son dakika! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri acil bakın!

Emekliye ek zamda son dakika! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri acil bakın!

Emekliye ek zamda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri acil bakın... İşte son dakika detayları...



Milyonlarca kişi "Emekliye ek zam var yapılacak mı? Emekliye ne zaman ek zam yapılacak?" sorularının yanıtları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, merakla beklenen Temmuz 2023 zammıyla emekli maaşı zam oranları refah payı dahil yüzde 25 şeklinde belirlenmişti. 

Paylaşılan detaylara göre, şimdi de SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi için yeni düzenlemeler geleceğinin sinyalleri geldi. Aktarılan detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekliye ara zam talimatı sonrası iki Bakanlık hız kesmeden çalışmalara başladı. Verilen bilgilere göre, bu noktada emekliye ara zam yapılacak mı, emekli maaşlarına ek zam ne zaman gelecek, ne kadar olacak, kaç Türk Lirası soruları cevap aramaya başladı. Yine verilen bilgilere göre, Meclis'e gelecek olan emekli maaşı düzenlemesi için masada seyyanen zam da bulunuyor. Peki emekliye ek zam yapılacak mı? Emekliye ne zaman ek zam yapılacak? İşte emekliye ek zamda son dakika gelişmeleri...

Emekliye ek zamda son dakika! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri acil bakın!

EMEKLİYE EK ZAMDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği toplu sözleşme süreci devam ederken AK Parti'den flaş bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, A Haber canlı yayınına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalar yaparak, emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacağını ve meclis açılır açılmaz emekli maaşı çalışması yapılacağını söylemişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE EK ZAM AÇIKLAMASI!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Macaristan ziyareti dönüşünde emeklilerle ilgili olarak bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirterek, onları da inşallah memnun edecek adımları atacaklarını söyledi.

Faruk Erdem imzalı habere göre, AK Parti grubu Meclis'e gelecek düzenleme için harekete geçti.

Yine verilen detaylara göre, bu noktada başta en düşük aylıklarda olmak üzere emekliler için bir ara zam formülü de gündeme geldi. Paylaşılan detaylara göre, önümüzdeki Ocak ayında SSK ve Bağ-Kur emeklileri bu senenin 2. yarısında gerçekleşen enflasyon oranında zam, memur emeklileri de toplu sözleşme artışı ve enflasyon farkı alacak.

Emekliye ek zamda son dakika! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri acil bakın!

Fakat bir iyileştirme de gündemde. Bu iyileştirme Ocak ayındaki artışla beraber yapılabileceği gibi, öncesinde de hayata geçirilebilecek. Özellikle önümüzdeki Ekim ayında TBMM'nin açılmasıyla konunun Meclis gündemine de gelmesi bekleniyor.

SEYYANEN ZAM GELECEK Mİ?

Emekli maaşları ile ilgili olarak gündeme gelen formüllerden bir tanesi de seyyanen artış. Özellikle 7 bin 500 liranın altında maaş alanlar başta olmak üzere belirlenecek olan bir miktar ile seyyanen artış yapılabilir.

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

Geri Dön