30 / 06 / 2024

Emekliye zam oranı netleşiyor! Bağkur, SGK, emekli sandığı...

Emekliye zam oranı netleşiyor! Bağkur, SGK, emekli sandığı...

Milyonlarca emeklinin zam hesap dönemi geldi. Emekliye zammın belirlenmesi için sayılı günler var. 4A SGK, 4B Bağ-kur, 4C Emekli Sandığı emeklisi olanlar için zam tablosu ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...



Emekliler yeni yıl için alacakları zamlı maaşı beklemekte. Milyonlarca 4/A SGK, 4/B Bağ-Kur, 4/C Emekli Sandığı emeklisinin gözü kulağı açıklanacak son 2 enflasyon verisine döndü. TÜİK’in duyuracağı Kasım ve Aralık ayı enflasyon rakamları emeklilerin yeni yıl maaşlarını belli olacak. Refah payı veya taban maaşı düzenlemesi de gündeme geliyor.

Son 2 aylık zam verisiyle hem SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşı hem de memur emeklisi maaşları duyurulacak. Memur ve memur emeklileri maaş farkı alacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön