30 / 04 / 2024

Emlak danışmanlarının imkanları artıyor!

Emlak danışmanlarının imkanları artıyor!

‘Ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom, geliştirdiği bulut tabanlı emlak yönetim programıyla gayrimenkul profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran RE-OScom ile işbirliği yaptı. İki proptech markası, emlak danışmanlarının satış imkânlarını artırmak amacıyla bir araya geldi.



Gayrimenkul sektörünün iki teknoloji girişimcisi, emlak danışmanlarının satış imkânlarını artırmak amacıyla pazarlama faaliyetleri için güçlerini birleştirdi. 

Dünya'da yer alan habere göre; sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği bulut tabanlı emlak yönetim programıyla gayrimenkul profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran RE-OS ile işbirliği yaptı.

Anlaşma kapsamında Tapucom, tek satış yetkisine sahip olduğu portföyünü, bütün emlakçıların erişebildiği, RE-OScom “Portföy Havuzu”na yükleyecek. Bu sayede RE-OS Emlak MLS paylaşım sistemine kayıtlı olan danışmanlar Tapucom’un kazandıran platformu Alıcılar Kulübü’ne kayıt olarak Tapucom’da bulunan gayrimenkulleri satıp kazanç elde etme imkanı yakalayacaklar.

Sektörü büyütecek çözüm ortaklığı

"Yönet. Yayınla. Paylaş. Kazan." sloganıyla hizmet sunan RE-OS Genel Müdürü Hüseyin Öztürk, amaçlarının gayrimenkul danışmanlarına "Hepsi bir arada, tek ekranda, kolayca hizmet sunabilmek" olduğuna dikkat çekti. 

Öztürk, şunları kaydetti:

"Tapucom işbirliği ile RE-OS MLS Portföy Havuzu'nu bankaların, vakıfların ve şirketlerin portföyleriyle daha da genişletmiş oluyoruz. Böylece üyelerimiz bu portföyleri de satabilecek ve buradan kendilerine ekstra satış opsiyonları yaratacaklar. Çözüm ortaklığımızın sektörün büyümesine önemli katkı sunacağına inanıyorum."

“Uzman gayrimenkul danışmanları ile birlikte büyüyeceğiz”

Tapucom'un Kurucu Ortağı Emre Erşahin ise Tapucom olarak en büyük önceliklerinin müşterilerine şeffaf bir süreç sunmak olduğuna dikkat çekti. 

Erşahin, “Aracılar Kulübümüzde Türkiye'nin birçok ilinde, alanında uzman gayrimenkul danışmanları ile çalışıyoruz. Yaptığımız iş birliği sayesinde RE-OS sistemine üye olan danışmanlar da artık Tapu.com'da olan, tek satış yetkili ve uygun fiyatlı gayrimenkullere erişim sağlayabilecekler" diye konuştu. 

Değerinde tapularla destek

Son zamanlarda gayrimenkul hakkındaki şeffaf bilgi yanında fiyat şeffaflığının büyük önem kazandığını vurgulayan Emre Erşahin, fiyatlarını aniden yükselten ev sahiplerinden dolayı işleri zarar gören danışmanlara değerinde tapular sunarak destek sağlayacaklarına vurgu yaptı. 

Emlak danışmanları 'dijital gayrimenkul okuryazarı' oluyor!


Geri Dön