30 / 04 / 2024

tapucom RE-OS işbirliği

tapucom RE-OS işbirliği

‘Ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom, geliştirdiği bulut tabanlı emlak yönetim programıyla gayrimenkul profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran RE-OScom ile işbirliği yaptı. İki proptech markası, emlak danışmanlarının satış imkânlarını artırmak amacıyla bir araya geldi.

Aile içi miras paylaşımı hakkında bilmeniz gerekenler! 

Miras paylaşımları son zamanlarda aile içinde çeşitli sorunlara neden olurken yasal haklarını bilmeyen vatandaşların  maalesef miras hakları ellerinden alınabilmektedir. Buna göre, aile içi miras paylaşımının esasları nelerdir? İşte haberin tüm detayları...

Happy Center'de son indirimler! Ayçiçeği yağı 149,95 TL’ye, Çaykur çay 109,95 TL’ye, toz deterjan 99,95 TL’ye düştü!

Happy Center’ın büyük indirim kampanyası yarın son buluyor. Buna göre, ayçiçeği yağı 149,95 TL’ye, Çaykur çay 109,95 TL’ye, toz deterjan 99,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 29 Ekim 2023 fiyat listesi...

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

İntikali yapılmamış tarım arazileri için mirasçılık belgesi istenecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kapsamında intikali yapılmamış araziler için taahhütnameyle yapılan başvurulara itiraz edilmesi durumunda, mirasçılık belgesi talep edilecek.

İŞKUR açıkladı, yaş şartsız KPSS’ siz kasım ayı çarşı ve mahalle bekçisi alımı başladı

Son günlerde işe alım ilanları ve istihdam ile ilgili İŞKUR'un ve sayfası sıkça ziyaret edilen sayfalar arasında. Buna göre bekçi olmak isteyenlerde İŞKUR’un web sitesinde yer alan açık iş ilanlarına bakıyor. İşte bekçi alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Polisevi daimi personel alımı yapacak! İŞKUR açıkladı; KPSS şartı aranmıyor

İŞKUR, özellikle iş arayanların en çok tercih ettiği kurumların başında gelmekte. İŞKUR'dan yapılan açıklamaya göre; polisevi için yeni bir personel alım duyurusu yapıldı. Buna göre, Polisevi daimi olarak personel alımına başlarken, adaylardan KPSS şartı aranmayacak. İşte detaylar...

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

Eşi vefat eden yoksul kadınlara maddi destek: Maaş gibi düzenli 2 bin TL yardım yapılacak

Son alınan bilgilere göre, eşi vefat eden ve maddi sıkıntı yaşayan kadınlara devletten maddi destek sağlanacak! Desteği alabilmek için sadece kimlik fotokopisi ve vesikalık fotoğraf gerekmekte. İşte bu konuyla ilgili tüm ayrıntılar haberin devamında yer alıyor…

Mirasta kimsenin bilmediği o detay: intikal edilen miras kime geçer?

Miras konuları hukuki boyutları olan karmaşık süreçleri içerir. Reddedilen mirasın da kime geçtiğini bilmek bazı durumlarda faydalıdır. Peki reddedilen miras kime geçer ve bu süreçte ne yapmak gerekir? İşte reddedilen miras hakkında bilinmesi gereken o önemli detaya dikkat…

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Tapu işlemlerinde yeni devir başlıyor! Ev alım satımı yapacaklar önce buraya baksın!

Son dakika haberine göre, tapu işlemlerinde yeni bir dönem başlıyor ve ev alıp satmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken değişiklikler geliyor. Yapılan değişikliklerle birlikte ev alım satım işlemlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde...

tapucom RE-OS işbirliği Haberi

tapucom RE-OS işbirliği

Gayrimenkul sektörünün iki teknoloji girişimcisi, emlak danışmanlarının satış imkânlarını artırmak amacıyla pazarlama faaliyetleri için güçlerini birleştirdi. 

Dünya'da yer alan habere göre; sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği bulut tabanlı emlak yönetim programıyla gayrimenkul profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran RE-OS ile işbirliği yaptı.

Anlaşma kapsamında Tapucom, tek satış yetkisine sahip olduğu portföyünü, bütün emlakçıların erişebildiği, RE-OScom “Portföy Havuzu”na yükleyecek. Bu sayede RE-OS Emlak MLS paylaşım sistemine kayıtlı olan danışmanlar Tapucom’un kazandıran platformu Alıcılar Kulübü’ne kayıt olarak Tapucom’da bulunan gayrimenkulleri satıp kazanç elde etme imkanı yakalayacaklar.

Sektörü büyütecek çözüm ortaklığı

"Yönet. Yayınla. Paylaş. Kazan." sloganıyla hizmet sunan RE-OS Genel Müdürü Hüseyin Öztürk, amaçlarının gayrimenkul danışmanlarına "Hepsi bir arada, tek ekranda, kolayca hizmet sunabilmek" olduğuna dikkat çekti. 

Öztürk, şunları kaydetti:

"Tapucom işbirliği...