27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat!

Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Batıyakası

Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Yeni projeler için start veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek.

Batıyakası ismini taşıyan proje  Emlak Konut GYO  güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO  Batıyakası  fiyat!
Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Merakla beklenen Kartal Batıyakası projesi az katlı yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek. Projenin maliyeti 402 milyon 406 bin 19 lira olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat!

Batıyakası projesinde toplam 656 bağımsız bölüm bulunacak. Proje kapsamında 611 adet konut ve 45 adet ticari ünite yer alıyor. 

Kartal Batıyakası projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunuldu ve proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Proje alanı 38 bin 334 metrekare olarak belirlenen Batıyakası projesinin inşaatalanı 180 bin 818 metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Kartal  Batı Yakası projesinde sosyal donatı alanları, çocuk parklarıyla birlikte pek çok sosyal imkan mevcut.

Emlak Konut Batıyakası nerede?
Emlak Konut Batıyakası projesi İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi 12710, 12713, 12714 Ada, 1 Parsel üzerinde yükselecek.

Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat!

Batıyakası nerede?
Batıyakası nerede sorusuna yanıt olarak proje Sabiha Gökçen Havaalanı proje sahasına kuş uçuşu mesafesi 14 kilometre, D-100 karayoluna mesafesi kuş uçuşu 1,1 kilometre, E-80 karayoluna mesafesi  kuş uçuşu 20 kilometre mesafede yer alıyor cevabını verebiliriz.

Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat!
Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Emlak Konut GYO Batıyakası fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Emlak Konut GYO Batıyakası 15 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO Batıyakası projesiyle 611 konut geliyor! Yeni proje!

Web: https://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön