28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede?

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Batıyakası

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Batıyakası nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da 611 yeni konut hayata geçirecek.

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle inşa edilecek olan olan  Emlak Konut GYO  Kartal projesi  Batıyakası  ismini taşıyor.  

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede?
Emlak Konut GYO Batıyakası nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO Batıyakası nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Kartal Batıyakası projesi az katlı yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek. Proje 402 milyon 406 bin 19 liraya mal olacak.

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede?

656 adet bağımsız bölümün yer alacağı Emlak Konut GYO Batıyakası projesinde 611 adet konut ve 45 adet ticari ünite mevcut.

Merakla beklenen Emlak Konut GYO Batıyakası projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunuldu ve proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

38 bin 334 metrekare proje alanında hayata geçirilecek olan Kartal Batıyakası projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alacak. Projenin inşaat alanı 180 bin 818 metrekare olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Batı Yakası projesinde sosyal donatı alanları, çocuk parklarıyla birlikte pek çok sosyal imkan yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede?

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede?
Emlak Konut GYO Batıyakası projesi İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi 12710, 12713, 12714 Ada, 1 Parsel üzerinde hayata geçirilecek.  

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede?
Emlak Konut GYO Batıyakası nerede sorusuna proje  D-100 karayoluna mesafesi kuş uçuşu 1,1 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı proje sahasına kuş uçuşu mesafesi 14 kilometre, E-80 karayoluna mesafesi  kuş uçuşu 20 kilometre mesafede yer alıyor yanıtını verebiliriz.

Web: https://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR

Emlak Konut GYO Batıyakası 15 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO Batıyakası projesiyle 611 konut geliyor! Yeni proje!Ü

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön