16 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesinin 2. oturumu 14 Mart'ta!

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesinin 2. oturumu 14 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çekmeköy ihalesinin 2. oturumunu 14 Mart tarihinde gerçekleştirecek.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu 14 Mart 2023 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası 4 parselden oluşuyor. Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mahallesi, 565 ada 5 ile 6 parseller ile 567 ada 2 ile 3 parsellerde yer alıyor.

Verilen detaylara göre, Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsasının fonksiyonu ticaret+konut alanı şeklinde belirtildi. 

Söz konusu parsellerin alanları, 11 bin 911 metrekare ile 21 bin 906 metrekare arasında değişiyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Çekmeköy Taşdelen arsasının toplam alanı ise 58 bin 970 metrekare şeklinde belirlendi. Bunun yanı sıra 3 bin 250 metrekarelik bir park alanı da mevcut. Parsellerin yapılaşma koşulları kapsamında; emsaller  1,40 ve 1,60 şeklinde açıklandı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsasının toplam emsal inşaat alanı 87 bin 329 metrekare olarak belirtildi. Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası Şile Otoyolu'nun yanı başında yer alıyor. Proje kapsamında, idari hizmet alanları, ilkokul, ortaokul, özel eğitim, lise ve sosyal tesis ile cami alanları da bulunuyor.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesinin 2. oturumu 14 Mart ta!
Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesi için 5 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesinin ilk oturumu 28 Şubat 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine teklif veren 5 firma da peş peşe açıklandı.

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumunda teklif veren firmalar şu şekilde: 

1. Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 
2. İzka Gayr. İnş. A.Ş. 
3. Kiler Gyo A.Ş. & Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı 
4. Maksem Yapı Tic. A.Ş. 
5. Tekfem Yapı Tic. A.Ş. & Intes Grup İnş. Ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine 5 firmadan teklif! 

İş GYO, Çekmeköy'den arsa aldı! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...


Geri Dön