28 / 04 / 2024

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.



MyEstatePoint Property Search adlı Hindistan’da hizmet veren popüler bir emlak uygulaması, kullanıcılarının verilerini sızdırdığı keşfedildi. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarı yaptı.

Hindistan’ın en çok kullanılan MyEstatePoint Property Search adlı emlak uygulamasının, kullanıcılarına ilişkin hassas veriler içeren bir MongoDB sunucusunu herkese açık bıraktığı ortaya çıktı.

Aksiyon.com.tr’nin haberine göre uygulama, Hindistan merkezli yazılım geliştiricisi NJ Technologies tarafından geliştirildi. Çoğunluğu Hindistan'daki kullanıcılar tarafından kullanılan MyEstatePoint Property Search, 500 binden fazla kez indirildi.

Cybernews, ortaya çıkan sunucunun 497 binden fazla kullanıcıya ait veri içerdiğini öne sürüyor. Bu da uygulamayı indiren neredeyse her kullanıcının etkilendiği anlamına geliyor.

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

EMLAK SEKTÖRÜNDE KAZANDIRAN MOBİL UYGULAMA!

Uzun zamandır gayrimenkul sektörüne ve emlak danışmanlarına teknolojik çözümler sağlayan Bytech Bilgi Teknolojileri, şimdi de tüm topluma emlak sektöründen ek gelir sağlayan bir mobil uygulama hazırladı. 

Mobil Broker adıyla faaliyet göstermeye başlayan uygulamaya herkes ücretsiz bir şekilde üye olabiliyor, üyeler kendi çevrelerinin emlak alım, satım, kiralama ve kiraya verme ihtiyaçlarını uygulama üzerinden yönlendirme sağlayabiliyor.

Üyelerin bu yönlendirmelerine, şirketin Türkiye genelinde kurduğu binlerce profesyonel gayrimenkul danışmandan oluşan Çözüm Merkezleri tarafından hizmet sunuluyor. Verilen bu hizmet sonucunda eğer yönlendirme, işlem ile sonuçlanırsa yönlendirme yapan üye, komisyon geliri kazanıyor.

Ayrıca üyeler yönlendirmenin ilk anından itibaren Çözüm Merkezi ile Müşteri arasındaki tüm iletişimi yine Mobil Broker uygulaması sayesinde takip edebiliyor. 

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Ticaret Bakanı Bolat Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz!

Geri Dön