30 / 04 / 2024

Emre Ilıcalı kimdir?

Emre Ilıcalı kimdir?

Altensis kurucu ortağı Emre Ilıcalı, 2008 yılında iki arkadaşıyla beraber Altensis'i kurdu. Emre Ilıcalı, halihazırda Kentsel Dönüşüm ve Yeşil binalar konusunda araştırma ve çalışmalarına devam etmektedir. Peki Emre Ilıcalı kimdir? İşte biyografisi...



Emre Ilıcalı kimdir?


1979 doğumlu Emre Ilıcalı, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Amerika Birleşik Devletlerinde  mühendislik ve proje yönetimi üzerine yüksek lisansını tamamlamış ve İnşaat  Mühendisliği Doktora programına devam etmiştir. 


Bu süre  boyunca yeşil binalar, yeşil tasarım ve sürdürülebilir malzemeler üzerine bir çok eğitim alan Emre Ilıcalı, aynı zamanda  birçok  çevre dostu  inşaat ve malzeme üretimi projesinde görev almıştır.  Daha sonra  Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye’ de yerli ve yabancı birçok inşaat projesinde mühendis ve proje müdürü olarak çalışmıştır. 


2008 yılında iki arkadaşıyla beraber Altensis firmasını kuran Emre Ilıcalı, Altensis çatısı altında Türkiye deki birçok gayrimenkul projesinde yeşil binalar ve proje yönetimi konusunda danışmanlık ve mühendislik hizmetleri vermektedir.  


Yerli ve yabancı birçok profesyonel kuruma üyeliği bulunan  Emre Ilıcalı, ayrıca proje yönetimi ve yeşil binalar ile ilgili birçok uluslararası profesyonel sertifikaya sahiptir. Yeşil binalar ve proje yönetimi konusunda Türkiye de ki ilk uzmanlardan olan Emre Ilıcalı, halihazırda Kentsel Dönüşüm ve Yeşil binalar konusunda araştırma ve çalışmalarına devam etmektedir.



Emre Ilıcalı ve Altensis iletişim bilgileri!


Altensis İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.


Adres: Kayışdağı Cad. Barış Sk. No:2 Meriç Plaza Kat:4 D:3 34750 K.Bakkalköy, Ataşehir, İstanbul (Garanti Bankası Küçükbakkalköy Şubesi binası)


Tel: (0216) 410 61 35

Fax: (0216) 410 61 53

E-Posta: [email protected]

Web: www.altensis.com


Geri Dön