01 / 07 / 2024

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli zam oranı belli oldu mu?

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli zam oranı belli oldu mu?

Temmuz ayı yaklaşırken, gözler emekli maaşlarına yapılacak zamma çevrildi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuzda emekli maaşlarına yapılacak zam oranı belli oldu mu? İşte detaylar...



EMEKLİLERİN TEMMUZ AYI ZAM ORANI BELLİ OLDU MU?

4 aylık enflasyon rakamı yüzde 31,71 olurken Mayıs ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından 5 aylık oran yüzde 35,64’e yükseldi. Önceki yılların haziran aylarındaki ortalama enflasyon gerçekleşmeleri üzerinden yapılan hesaplamaya göre ise temmuz ayında maaş zamları yüzde 36-38 oranında olabilir. 

Bakan Bilgin resmen açıkladı! Hesaplar değişti! En düşük emekli ve memur maaşı kaç lira olacak? İşte yeni hesap!

Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Banka değişikliğinde promosyon ne kadar?

Erken emeklilik şartları nelerdir? Erken emekli nasıl olunur? Erken emeklilik formülleri nelerdir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön