07 / 05 / 2024

En güvenli liman olan altın yükseliyor! Son bir haftanın zirvesinde!

En güvenli liman olan altın yükseliyor! Son bir haftanın zirvesinde!

Milyonların yakıdan takip ettiği altın fiyatları, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin etkisi ile yukarı yönlü hareket etti. En güvenli liman olan altın fiyatları, Putin-Macron görüşmesinden sonra son bir haftanın zirvesine yükseldi.



SPOT PİYASADA ALTIN FİYATLARI

Ukrayna gerilimi haberleri altın fiyatlarının güvenli liman niteliğini öne çıkartarak altın fiyatlarının yükselmesini sağladı.

Altının spot piyasadaki ons fiyatı dün 26 Ocak tarihinden bu güne görülen en yüksek seviyeye ulaştı. Altın ons başına 1821 dolar bandından işlem gördü.

Milyonlarca vatandaş Kapalıçarşı altın fiyatlarını sabahın erken saatlerinden itibaren takip etmeye başladı. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın yükselecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön