Altın & Gümüş

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi... Ayrıntılar haberimizde

Küresel piyasalarda son durumu değerlendiren Uzman isim Gregor Gregersen altın ve gümüş ile ilgili yıl sonunda en az ne kadar olacağını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

 

Gregor Gregersen ons altının yıl sonunda en az ne kadar olacağını açıkladı. Uzman isim altının onsunun yıl sonunda 2000 dolar, ons gümüşün ise 26 dolar olacağını söyledi.

 

UZMAN İSİMDEN BENZERİ GÖRÜLMEYEN AÇIKLAMA GELDİ

Silver Bullion Pte'nin kurucusu Gregor son yaptığı açıklamada, "Fiziksel altın ve gümüş gibi güvenli liman varlıklar sahip olabileceğiniz en iyi varlıktır" dedi.



 

ONS ALTIN REKOR KIRACAK MI?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk:'' Ons altının bir süre 1.800-1.900 dolar aralığında hareket ettikten sonra Haziran sonrasında merkez bankalarının yapacağı faiz artışlarının da etkisiyle onsun 1.950 doların üzerine çıkması sürpriz olmayacak'' dedi.  

 

 

GÜMÜŞ YATIRIMCILARINA BOMBA HABER

Gregersen, yıl sonuna kadar altının onsunun 2000 dolar, ons gümüşün ise 26 doların olacağını belirterek, beklenmedik bir gerilim olması durumunda bu seviyeleri aşabileceğini aktardı. 

Kenarda altın ve doları olan ne yapmalı? Uzman isimden çarpıcı açıklama geldi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...