Altın & Gümüş

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın

Gümüş fiyatlarında son dakika durum merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün resmen çakıldı. Elinde 1 gram gümüşü bile olanlar kahroldu! İşte gümüş fiyatları... Yatırımcılar ''gümüş fiyatları en kadar?, gümüş bugün kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? sorularının yanıtlarını araştırıyor

Gümüş almak isteyenler ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler gümüş fiyatlarını merak ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları en kadar?, gümüş bugün kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları, hafatnın dördüncü işlem gününde resmen çakıldı. Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar resmne kahroldu. Gümüşün ons fiyatı bugün 17,72 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları neden düşüyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN ÇAKILDI

Gümüş fiyatları, dolar/TL kurunun baskısı atında ezildi. Dolar yüksleişe geçerken kıymetli metaller düşmeye başladı. Başta altın ve gümüş olamk üzere gümüş fiyatları resmen çakıldı.

Bugün gümüş alış fiyatı 10,30 TL, satış fiyatı ise 10,82 TL seviyesinden değerleniyor.

Koronavirüs salgını sürecinde büyük ivme kazanan gümüş fiyatları, Rusya Ukrayna savaşı ile tekrar zirveyi zorladı. Ardından FED'İN faiz kararları doların yüskelmesini sağlarken dolara olan talep yükseldi ve gümüş gibi değerli metaller değerini kaybetmeye başladı.

YATIRIMCILAR DİKKAT

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki düşüş karşısında kahroldu. Gümüş fiytalarının ne zamana kadar düşeceğini merak eden yatgırımcılar gümüş yorumlarını takip ediyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün yatırıma aracı olmasından ziyade Türkiye açısından da çok kıymetli bir metal olduğunun vurgusunu yaptı.

Memiş yatırımcıları uyarark şunları söyledi: İslam Memiş gümüşün bir yatırım aracı olmaktan ziyade çok değerli bir metal olduğunun da altını çizdi. Gümüş için ''Türkiye'de oldukça ucuz, dünyada oldukça ucuz. Bu kadar yüksek enflasyona karşı fiyatının 19 dolarda olması bana göre mucize. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gümüşün gramının şu anda 11 lira seviyesinde olması da bana göre mucize diyen Memiş; "Ben altın alamıyorum, altın biriktiremiyorum. İşte bin lira seviyesi üzerinde. Önceden en azından birkaç gram alabiliyorduk, kenara koyabiliyorduk ama artık alamıyoruz." diyerek altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika

Gümüş için yolun sonu mu geldi? Gümüş fiyatlarında son dakika...