06 / 05 / 2024

Endeksa yeni sistemini duyurdu! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Endeksa yeni sistemini duyurdu! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul alım satım sürecinde hızlı, güvenli ve kaliteli bir deneyim yaşatan Endeksa, yeni özelliğiyle Türkiye’de bir ilke daha imza attı. İşte detaylar...



Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Endeksa olarak pazarın ihtiyaçlarını, değişen koşulları göz önünde bulundurarak sistemimizi sürekli geliştirdiklerini söyledi.

Gayrimenkul almak, satmak veya kiralamanın uzun dönemli ve kritik bir işlem olduğunu söyleyen Görkem Öğüt, tüm bu işlemlerde ilk akla gelen ve çok önemli bir konunun da fiyatın doğruluğu olduğunu çünkü tüm süreç değer tespiti ile başladığını söyledi. 

Endeksa yeni sistemini duyurdu! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Özellikle gayrimenkul fiyatlarının değişken olduğu bu dönemde bu ihtiyaç daha fazla öne çıktığını, söz konusu bu ihtiyacı ve Endeksa kullanıcılarının deneyimlerini düşünerek yeni bir özelliği daha hayata geçirdiklerini söyleyen Görkem Öğüt, "Endeksa büyük veri analizi ve yapay zekâ teknolojisi ile tüm Türkiye için gayrimenkul satış ve kira değeri hesaplamasına imkan veriyor. diyerek, Endeksa üyesi gayrimenkul danışmanlarının değer tespiti yaparak hizmet verdikleri kişi ve kurumların işlemlerini en doğru şekilde tamamlayabildiklerini söyledi. Endeksa'nın artık, gayrimenkul işlemi yapmak isteyen daha fazla kullanıcının bu hizmetten yararlanması için tüm Türkiye’de, bölgesinde uzman gayrimenkul danışmanları ile kullanıcıları bir araya getirdiğini kaydeden Görkem Öğüt, milyonlarca gayrimenkul yatırımcısının Türkiye’nin her yerindeki binlerce Endeksa Uzman Danışmanına ulaşarak işlemlerini yapabildiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada emlak danışmanlarının sektörde çok önemli bir rolü olduğuna da değinen Görkem Öğüt, Endeksa olarak kuruldukları günden beri danışmanların teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirerek, bu amaçla düzenledikleri Endeksa Masters eğitimleri ile sektör profesyonelleri ile sürekli bir araya geldiklerini söyledi. Kuruluşlarının 5. yılında hayata geçirdikleri bu yeni özellik ile hem son kullanıcının güvenle işlemlerini yapmasına hem de danışmanların işlerine daha fazla katkı sağlayacağımıza inandıklarını söyleyen Öğüt, "Emlak danışmanlarının işlerini geliştirmelerine ve sektöre katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Yazlık konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça'da!

Kiralar en çok hangi ilde arttı? Yüzde 278,61'lik rekor artış!

Nisan'da yüzde 147 arttı! Satılık ve kiralık ev fiyatları rekora doymuyor!


Geri Dön