04 / 05 / 2024

Enflasyon etkisi euroyu düşürdü! Son dakika euro kuru

Enflasyon etkisi euroyu düşürdü! Son dakika euro kuru

Eylül ayında ekonomik aktivitenin giderek yavaşlama sinyalleri vermesinin ardından Euro bölgesinin durgunluğa girme ihtimali gittikçe yükseldi ve euro dalgalanmaya başladı. İşte son dakika euro kuru



EURO PARİTESİ BUGÜN NE KADAR?

Gün içi en yüksek 17.89'u bulan Euro/TL paritesi 17.88 ile dalgalı seyrediyor.

Bu gelişmelerle dün Avrupa borsalarında karışık bir seyir gözlemleniyor.

Almanya'da DAX 40 endeksi yüzde 0,46 ve Fransa'da CAC 40 endeksi yüzde 0,24 değer kaybetti, İngiltere'de FTSE 100 endeksi yüzde 0,03 ve İtalya'da FTSE MIB 30 yüzde 0,67  çıktı.

 Enflasyon etkisi euroyu düşürdü! Son dakika euro kuru

EURO VE DOLARDA SON DAKİKA

Fed'in faiz kararından sonra 18,38 TL seviyelerine yükselen dolar kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kararından sonra 18,42 TL seviyesine yükseldi. Bugün ise tarihi bir rekora daha imza atan dolar kuru 18,53 TL seviyesi görüldü.  Dolar kuru şu dakikalarda 18,62 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro kuru ise 17,90 TL'den değerleniyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön