01 / 05 / 2024

Enpark Beytepe projeseinde yaşam 2015'te başlayacak!

Enpark Beytepe projeseinde yaşam 2015'te başlayacak!

23 bin 334 metrekare alan üzerinde inşa edilen Enpark Beytepe, teslim tarihini 2015 yılının Mart ayı olarak belirledi. Çankaya bölgesinde hayata geçirilen Enpark Beytepe konut projesi hızla yükseliyor.



23 bin 334 metrekare alan üzerinde inşa edilen Enpark Beytepe, teslim tarihini 2015 yılının Mart ayı olarak belirledi. Çankaya bölgesinde hayata geçirilen Enpark Beytepe konut projesi hızla yükseliyor. 23 bin 334 metrekare peyzaj alanına sahip Enpark Beytepe, doğal hayatı modern hayatın vazgeçilmez bir parçası yapmayı amaçlıyor. Koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, tenis kortu, basketbol ve futbol sahaları ile Ankaralılara rahat bir nefes aldırma iddiasındaki projede konutlar 242 metrekareden oluşuyor. Özül inşaat, Kocamanlar Alüminyum, Demay Mimarlık, Adil Kılıçlar, Şekerler Market işbirliğiyle inşa edilen Enpark Beytepe projesinde toplam 186 konut yer alıyor. Projede, fitness, sauna, yüzme havuzu, Türk hamamı, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Enpark Beytepe satılık daire tipleri 4+1 ile 5+1 olarak tasarlandı. 



Güvenlik ön planda


Her daireye ait iki araçlık otopark imkanı sunan konut projesi, güvenlik konusunu ön planda tutuyor. Her giriş noktasına yerleştirilen özel güvenlikler ve kamera sistemi ile aileler bahçede oynayan çocuklarını da takip edilebilecek. 

İç dizaynında ise, (salonda, mutfakta, banyoda) kullanılan her malzeme, sınıfının lider markalarının imzasını taşıyor. Her katta sadece iki dairenin yer aldığı Enpark Beytepe'de her dairede üç cepheden de panoramik manzaranın hissi sunuluyor. Esnek mimari tasarım ile de proje, ev hanımlarına dairelerinin salonlarını istedikleri büyüklükte, istedikleri biçimde düzenleyebilme fırsatı sunuyor. 2015 Mayıs'ta yaşamın başlayacağı Enpark Beytepe'nin 21 bin 540 metrekaresi yeşile ayrıldı. 31 katlı üç bloktan meydana gelen Enpark Beytepe'te dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 



Habertürk Ankara 



Telefon: 444 3 285

Web adresi: www.enparkbeytepe.com


Geri Dön