01 / 05 / 2024

enpark beytepe

enpark beytepe

23 bin 334 metrekare alan üzerinde inşa edilen Enpark Beytepe, teslim tarihini 2015 yılının Mart ayı olarak belirledi. Çankaya bölgesinde hayata geçirilen Enpark Beytepe konut projesi hızla yükseliyor.

Enpark Beytepe teslim tarihi!

23 bin 334 metrekare alan üzerinde inşa edilen Enpark Beytepe teslim tarihi 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Dairelerin satışlarının devam ettiği proje Ankara'da yükseliyor...

Enpark Beytepe Ankara örnek daire!

Başkent Ankara'da Demay Mimarlık, Kocamanlar Alüminyum, Özül İnşaat, Şekerler Market ve Adil Kılıçlar ortaklığı ile yükselen Enpark Beytepe Ankara örnek daire görselleri ni haberimizde bulabilirsiniz.

Enpark Beytepe projesi!

Enpark Beytepe projesi Özül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Enpark Beytepe'de konut tipleri 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Enpark Beytepe fiyat listesi!

Özül İnşaat girişimi ile yükselen Enpark Beytepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Enpark Beytepe Ankara ödeme planı!

Enpark Beytepe Ankara ödeme planı ve fiyat bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Enpark Beytepe fiyat listesi!

Enpark Beytepe fiyat listesi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Özül İnşaat Enpark Beytepe!

Özül İnşaat Enpark Beytepe İncek Bulvarı üzerinde yükseliyor, projede 186 konut bulunuyor...

Enpark Beytepe teslim tarihi!

Enpark Beytepe teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, proje İncek Bulvarı 'nda yükseliyor...

Enpark Beytepe nerede?

Enpark Beytepe nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, proje 186 konuttan meydana geliyor...

Enpark Beytepe 'de minimum 840 bin liraya!

Enpark Beytepe 'de fiyatlar 840 bin liradan başlıyor, projede 186 konut bulunuyor...

Benevre Beytepe'de teslime son 8 ay!

Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyledi.

Benevre Beytepe'de uygun faiz fırsatı!

Devletin uyguladığı doğru politikaların ve Benevre Beytepe projesinin sunduğu uygun faiz oranlarının yatırımcılar için bir fırsat olduğunu belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Konut sahibi olmak için en doğru karar şu zaman” dedi.

Ankara Lodumlu-Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mah., Lodumlu-Beytepe'de 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Benevre Beytepe'de yaşam başlıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile yükselen ve teslime 10 ay kalan Benevre Beytepe Projesi, yeni yılda ev sahibi yapıyor.

Renapark Beytepe ev fiyatları!

Renapark Beytepe ev fiyatları 655 bin TL'den başlıyor. Renapark Beytepe projesinde daireler Mart 2017'de teslim ediliyor...

Platin Beytepe ev fiyatları!

İki blokta 62 konuttan meydana gelen Platin Beytepe projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Officium Beytepe projesi 31 Aralık'ta teslim!

Officium Beytepe projesi 31 Aralık'ta teslim edilecek. Ankara Officium Beytepe projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları!

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları 635 bin TL'den başlayarak değişiyor. Renapark Beytepe projesi 2017'de teslim edilecek...

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.

Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri!

Beytepe Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor.

Benevre Beytepe projesinin sanatsal detayları anlatılıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile teslim sürecinde olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Benevre Beytepe 26 renge boyanacak!

Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

enpark beytepe Haberi

enpark beytepe

23 bin 334 metrekare alan üzerinde inşa edilen Enpark Beytepe, teslim tarihini 2015 yılının Mart ayı olarak belirledi. Çankaya bölgesinde hayata geçirilen Enpark Beytepe konut projesi hızla yükseliyor. 23 bin 334 metrekare peyzaj alanına sahip Enpark Beytepe, doğal hayatı modern hayatın vazgeçilmez bir parçası yapmayı amaçlıyor. Koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, tenis kortu, basketbol ve futbol sahaları ile Ankaralılara rahat bir nefes aldırma iddiasındaki projede konutlar 242 metrekareden oluşuyor. Özül inşaat, Kocamanlar Alüminyum, Demay Mimarlık, Adil Kılıçlar, Şekerler Market işbirliğiyle inşa edilen Enpark Beytepe projesinde toplam 186 konut yer alıyor. Projede, fitness, sauna, yüzme havuzu, Türk hamamı, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Enpark Beytepe satılık daire tipleri 4+1 ile 5+1 olarak tasarlandı. 



Güvenlik ön planda


Her daireye...