02 / 05 / 2024

Epic Games’in bugünkü ücretsiz oyunu belli oldu!

Epic Games’in bugünkü ücretsiz oyunu belli oldu!

Epic Games Store, uzun süredir kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunuyor. Bugünün ücretsiz oyunu ise resmen açıklandı! İşte ayrıntılar...



Epic Games Store, uzun süredir kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunuyor. Bazı durumlarda, bu yapımlar AAA kalitesindedir. Bu, çok pahalı oyunları koleksiyonunuza ücretsiz olarak  ekleyebileceğiniz anlamına gelir. Bu anketler genellikle haftalık olarak güncellenir. Ancak Noel nedeniyle Epic Games her gün oyun sunuyor. 

Son günlerde üst üste Star Wars: Squadrons, Saints Row IV: Re-Elected ve Fallout gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic Games, bugün yeni bir oyunu daha kullanıcılarına ücretsiz olarak sundu. Epic Games’te bugünün ücretsiz oyunu, normalde 31 TL’ye satılan Metro: Last Light – Redux oldu.

15 Aralık'ta başlayan ve 15 gün sürecek olan kampanyada resmi yazıya göre 15'ten fazla oyun yer alacak. Ücretsiz olarak satın alan ve koleksiyonuna ekleyen herkes sonsuza kadar sahibi olur. Ancak sınırlı süreli teklifler de var. Bu kategorideki oyunlar koleksiyonunuza kalıcı olarak eklenemez.

METRO: LAST NIGHT - REDUX!

Metro: Last Light – Redux’ı ücretsiz şekilde oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyun severlerin yarın 19:00’a kadar bu oyunu Epic Games’te kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Bundan sonra oyun kalıcı olarak sizin oluyor. 31 TL’lik fiyatıyla Metro: Last Light – Redux, Epic’in son günlerde ücretsiz sunduğu en gösterişli oyunlardan biri olmasa da özellikle ilk çıktığı dönemde oldukça iyi yorumlar almış bir oyun olmasıyla dikkat çekiyor.

Öte yandan Epic’in oyun platformundaki ücretsiz oyun hediyeleri yeni yıla kadar devam edecek. Yılbaşına kadar her gün, bir ya da birden fazla oyun platforma oyun severlere ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunların neler olacağı merakla bekleniyor.

Peki, Metro: Last Light – Redux'un sistem gereksinimleri neler? İşte ayrıntılar...


Geri Dön