02 / 05 / 2024

Epic Games'in bugünkü ücretsiz oyunu belli oldu!

Epic Games'in bugünkü ücretsiz oyunu belli oldu!

Epic Games'ten dev kampanyanın bütün ayrıntıları geldi! Epic Games, günün ücretsiz oyununu resmen açıkladı!



Epic Games Store, uzun süredir kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunuyor. Bazı durumlarda, bu yapımlar AAA kalitesindedir. Bu, koleksiyonunuza ücretsiz olarak çok pahalı bir oyun ekleyebileceğiniz anlamına gelir. Bu anketler genellikle haftalık olarak güncellenir. Ancak Noel nedeniyle Epic Games her gün oyun sunuyor.

SEVERED STEEL ÜCRETSİZ!

Epic Games Store, Noel İndirimi kapsamında her gün ücretsiz oyunlar sunuyor. 15 gün sürecek bu kampanya kapsamında dağıtılan oyunlar Bloons TD 6 (160 TL), Horizon Chase Turbo (39 TL), Sable (39 TL), Them's Fightin' Herds (33 TL), Wolfenstein: The New Order (179 TL), LEGO Builder’s Journey (33 TL), Encased (99 TL), Metro: Last Light Redux (31 TL), Death Stranding (399 TL) ve Fallout serisi (267 TL) oldu. Bugün de 40 TL değerindeki Severed Steel ücretsiz şekilde sunuluyor.

15 Aralık'ta başlayan ve 15 gün boyunca devam eden kampanyada resmi yazıya göre 15'ten fazla oyun bulunuyor. Ücretsiz olarak satın alan ve koleksiyonuna ekleyen herkes sonsuza kadar sahibi olur. Ancak sınırlı süreli teklifler de var. Bu kategorideki oyunlar koleksiyonunuza kalıcı olarak eklenemez. İşte ayrıntılar...


Geri Dön