03 / 05 / 2024

Epic games store geleneğine devam etti! İşte bu hafta ücretsiz olan oyun ve özellikleri

Epic games store geleneğine devam etti! İşte bu hafta ücretsiz olan oyun ve özellikleri

Her hafta ücretsizoyunları yayınlayarak bir gelenek oluşturan 'Epic Games Store' bu hafta da oyuncular için macera dolu bir oyunu ücretsiz yayınladı. Dünyaca ünlü oyunları oyuncularla ücretsiz buluşturan Epic Games Store'un bu haftaki oyununu gelin yakından inceleyelim.



Epic Games Store, Epic Games tarafından oluşturulan ve işletilen, Steam benzeri video oyunları için dijital bir vitrindir. Hem satın alınabilir  hem de ücretsiz olarak çeşitli oyunlar sunar ve ayrıca yerleşik bir oyun kitaplığına ve sosyal özelliklere sahiptir. Daha geliştirici dostu bir platform ve oyun yaratıcıları için daha büyük bir gelir paylaşımı sağlamak amacıyla Aralık 2018'de Steam'in doğrudan rakibi olarak piyasaya sürüldü.

Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunu ne?

Epic Games Store, bu hafta için Epistory – Typing Chronicles oyununu para almadan olarak verdi. 24 TL ederindeki oyun, Fishing Cactus aracılığı ile geliştirildi ve 2016’da oyuncuyla buluşmuştu. Macera ve aksiyon kategorisinin hatrı sayılır isimleri arasında yer alan oyun, oyuncular tarafından yüksek puan aldı.
Epistory – Typing Chronicles, üç kuyruklu bir tilki ile dünyayı gezen bir kızı konu ediniyor. Kitap yazmaya çalışan bir yazara yardımcı olduğumuz bu oyunda maceradan maceraya atılacağız. Hikaye ilerledikçe yeni sırlarla karşılaşacağız.

Epic games store geleneğine devam etti! İşte bu hafta ücretsiz olan oyun ve özellikleri
Oyunun dikkat çeken tarafı ise tüm kontrollerin klavyeden yapılması.  Dünya üzerinde hareket ederken yahut düşmanlarla savaşırken dahi, kontrol klavye üzerinden olacak.

Epistory – Typing Chronicles‘ı 26 Ocak saat 19.00’a kadar kalıcı halde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bunun için şlk olarak Epic Games Store’un internet sitesinden veya masaüstü programından hesabınıza giriş yapıp, Sonrasında ise oyunun sayfasına girmek ve sağda yer alan Yükle butonuyla indirmek. Birden çok oyunu aynı anda almak için sepete ekleyebilirsiniz.

 


Geri Dön