28 / 04 / 2024

Er Yatırım'ın İzmir'deki oteli 2016'da tamamlanacak!

Er Yatırım'ın İzmir'deki oteli 2016'da tamamlanacak!

Yatırım alanı olarak 3-4 yıldız segmentte şehir içi iş otelciliğini belirlediklerini ifade eden Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, "Anadolu artık ticaretin beşiği oluyor" dedi.




 Er Şirketler Grubu, kurduğu Er Yatırım ve Turizm şirketi ile markalı otel yatırımcısı olarak sektör oyuncuları arasında yerini aldı. 

300 milyon dolar yatırımla 10 yılda 20 otel yapmayı hedefleyen Er Yatırım ve Turizm, İzmir'de ilk otelinin yapımına başladı. Yatırım alanı olarak 3-4 yıldız segmentte şehir içi iş otelciliğini belirlediklerini ifade eden Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, "Medeniyetin beşiği Anadolu artık ticaretin beşiği oluyor. Anadolu şehirleri potansiyellerinin farkına varmaya başladı" dedi. 

Çelikkanat, otel yatırımlarının ilkini gerçekleştirdikleri İzmir'deki otel inşaatı hakkında şu bilgileri verdi: Otelimizi Bayraklı'da yapıyoruz. Alışveriş merkezi, residence ve ofis alanlarının bulunduğu Mistral  İzmir  Projesi'nin içerisinde yer alıyoruz. 8 bin metrekare inşaat alanına sahip, 110 odalı tamamen deniz manzaralı ve 15 m2 lik balkonları olan en küçük odası 35 m2 olan şehir içi iş oteli olacak. Otelin inşaat süresini 2 yıl olarak belirledik, 2016 yılsonunda hizmete girmesini öngörüyoruz." 


Ege Telgraf


Geri Dön