11 / 05 / 2024

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.



Eğitim Hayatı

Ercan Nuri Ergül lisans derecesini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi’nde bitirmiş ve ardından da ABD’de İşletme Yüksek Lisansı seviyesini almıştır. 

Görevleri Nedir?

Sn. Ergül, filo kiralama, paketleme ve bilişim teknolojileri alanında icraat gösteren dört şirketin yönetim kurullarında yer almaktadır. Ergül, Global Yatırım Holding’te Nisan 2017 – Nisan 2018 tarihleri içinde Yönetim Kurulu üyelikleri ile Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı ve Denetim Komitesi üyeliği vazifelerini yerine getirmiştir. Sn. Ergül, Consus Enerji’nin bağlı iş birlikleri Mavibayrak Enerji Üretim A.Ş. ve Tenera Enerji Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Mavibayrak Doğu Enerji Üretim A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak vazifelerini idame etmektedir.


Geri Dön