28 / 04 / 2024

Erdal Öner: İmar sorununu köylülerin fikrini alarak çözeceğiz!

Erdal Öner: İmar sorununu köylülerin fikrini alarak çözeceğiz!

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, köylerin tapu ve imar sorununu, köylülerin fikrini alarak çözeceklerini söyledi. Erdal Öner, seçim gezileri kapsamında Toptancı Hal esnafıyla buluştu, kahvaltıda esnafla bir araya geldi...




CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, köylerin tapu ve imar sorununu, köylülerin fikrini alarak çözeceklerini söyledi.


Erdal Öner, seçim gezileri kapsamında Toptancı Hal esnafıyla buluştu, kahvaltıda esnafla bir araya geldi. Daha sonra Kızıllı köyünü ziyaret eden Öner, Özel Yeşilbelde Öğrenci Yurdu’dan öğrencilerle birlikte yemek yedi. Çamlıca, Kirişler, Başköy, Odabaşı köylerini de ziyaret eden Öner,her köye kapalı çok amaçlı toplanma alanları ve parklar yapacaklarını söyledi. Köylerde en önemli sorunların mülkiyet olduğunu belirten Öner, "Mülkiyet ile ilgili sıkıntılarda sizin takipçiniz olup plan yapılaşmasında sizin görüş ve önerilerinizi, bölgenin hassasiyetlerini dikkate alarak, planı sizin lehinize olacak şekilde düzenleyeceğiz." dedi. Gazi Mahallesi'nde asker uğurlama törenine de katılan Erdal Öner, Kepez Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.


Kırıkhan Olay


Geri Dön