10 / 05 / 2024

antalya kepezde köylerde imar sorunu nasıl çözülecek

antalya kepezde köylerde imar sorunu nasıl çözülecek

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, köylerin tapu ve imar sorununu, köylülerin fikrini alarak çözeceklerini söyledi. Erdal Öner, seçim gezileri kapsamında Toptancı Hal esnafıyla buluştu, kahvaltıda esnafla bir araya geldi...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

Depremin vurduğu kırsaldan feryat! Köylerde taş üzerinde taş kalmadı!

Depremin ardından yardımlar yavaş da olsa, ulaşmaya başladı. Ancak şimdi de herkesin kentlere yöneldiği ve köylerde durumun perişan olduğu bildirildi. Depremin vurduğu 10 ildeki köylerin adeta havaya kaldırılıp tekrar yere indirilmiş görüntüde olduğu, ev, ahır başta olmak üzere taş üzerinde taş kalm

Antalya Hal fiyatları açıklandı! Kıvırcık marul 4 TL, patates 3 TL, portakal 6 TL! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 19 Ocak 2023 fiyatları açıklandı. Antalya halinde kıvırcık marul 4 TL, patates 3 TL, portakal 6 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki halde diğer ürünler kaç lira? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

Antalya rekor kırdı! İngilizler rota değiştirdi

Pandemi sonrası hızlanan turizm sezonunda Antalya’da rekor kırıldı,İngilizler Antalya’ya akın etti.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Koronavirüs sonrası köylerde emlak piyasası hareketlendi!

Pandemi ile beraber çok sayıda vatandaş izole yerleri tercih ediyor. Kalabalık şehirlerde yaşamak istemeyen vatandaşlar köylerde ev satın almaya başladı. 

Kentten köye taşınanlara 435 bin TL yardım! 

Kente olan göçün artmasıyla köylerde oluşan nüfus problemin ortadan kaldırılması için hükümetler tarafından teşvik politikaları hayata geçiriliyor. Öyle ki bazı köylerde taşınanlara 435 bin TL yardım yapılıyor. 

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Antalya Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

antalya kepezde köylerde imar sorunu nasıl çözülecek Haberi

antalya kepezde köylerde imar sorunu nasıl çözülecek


CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, köylerin tapu ve imar sorununu, köylülerin fikrini alarak çözeceklerini söyledi.


Erdal Öner, seçim gezileri kapsamında Toptancı Hal esnafıyla buluştu, kahvaltıda esnafla bir araya geldi. Daha sonra Kızıllı köyünü ziyaret eden Öner, Özel Yeşilbelde Öğrenci Yurdu’dan öğrencilerle birlikte yemek yedi. Çamlıca, Kirişler, Başköy, Odabaşı köylerini de ziyaret eden Öner,her köye kapalı çok amaçlı toplanma alanları ve parklar yapacaklarını söyledi. Köylerde en önemli sorunların mülkiyet olduğunu belirten Öner, "Mülkiyet ile ilgili sıkıntılarda sizin takipçiniz olup plan yapılaşmasında sizin görüş ve önerilerinizi, bölgenin hassasiyetlerini dikkate alarak, planı sizin lehinize olacak şekilde düzenleyeceğiz." dedi. Gazi Mahallesi'nde asker uğurlama törenine de katılan Erdal Öner, Kepez Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.


Kırıkhan...