28 / 04 / 2024

Erdemoğlu Holding'den 5 milyonluk bir okul daha!

Erdemoğlu Holding'den 5 milyonluk bir okul daha!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni, bölgedeki gençlerimizin kaliteli bir eğitim ortamından yararlanmaları için hizmete sunduk" dedi...



Erdemoğlu Holdingin 5 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk öğrencileriyle buluştu. 


 Bugüne kadar eğitime 50 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni, bölgedeki gençlerimizin kaliteli bir eğitim ortamından en iyi şekilde yararlanmaları ve geleceğe umutla bakabilmeleri amacıyla hizmete sunduk. Önümüzdeki dönemde de, Türkiye’den kazandığımızı Türkiye’nin geleceğine kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.


Erdemoğlu Holding olarak eğitimde fırsat eşitliği konusunu son derece önemsediklerini belirten İbrahim Erdemoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Babamız Rahmetli Mehmet Erdemoğlu’nun bize aşıladığı en temel ilke eğitimdi. Biz de bu ilke doğrultusunda Türkiye’nin değişik yerlerinde eğitim yatırımları yaptık. Eğitime yaptığımız yatırımlar, 50 milyon lirayı buldu” dedi. 1970’li yıllarda iki dokuma tezgâhıyla temellerinin atıldığı bugün ise dünyanın en büyük parça halı üreticisi haline gelen Erdemoğlu Holding’in kurumsal sosyal sorumluluk alanında önemli yatırımları bulunuyor. Türkiye’den kazandıklarını Türkiye’ye kazandırmak felsefesiyle hareket eden Holding, okul ve yurtların yanı sıra üst geçit, cami, bakımevi, halı saha, park gibi tesislerle bölgenin sosyal yaşam alanlarına katkıda bulunuyor.


Sosyal Sorumluluk Projelerinde De Öncü


Halı, mobilya, ev tekstili, lojistik, iplik ve enerji sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Erdemoğlu Holding, kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle de geleceğe yatırım yapıyor. 2011 yılında Van’da meydana gelen deprem felaketinin ardından yaptırdığı Van Mehmet Erdemoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 2013 yılında açılışını yapan, geçtiğimiz Mayıs ayında Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi’nin temelini atan Erdemoğlu Holding, Gaziantep’te yaptırdığı Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni törenle açtı. 5 milyon liralık bir yatırımla hayata geçen, yaklaşık bin öğrenci kapasiteli Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 18 derslik,  9 laboratuvar, 9 atölye, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane ve 9 ayrı bölümü bulunan rehberlik ve yönetim birimlerinden oluşuyor. Ayrıca okul arazisi içinde Uygulama Anaokulu, tören alanı ve peyzaj düzenlemesi yapılmış yeşil alanlar bulunuyor.



Milli Gazete 


Geri Dön