03 / 05 / 2024

Erdoğan Bayraktar: Söz konusu çevrecilikse bizimle kimse yarışamaz!

Erdoğan Bayraktar: Söz konusu çevrecilikse bizimle kimse yarışamaz!

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1600 konutluk temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar çevrecilik ile konuştu. Bayraktar 'Söz konusu çevredlikse bizimle kimse yarışamaz' dedi...



Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1600 konutluk temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'dan çevre yorumu: Gezi Parkı'nda 4 tane ağacın taşınmasını bahane ettiler. Oysa bizimle çevrecilik konusunda yarışacak bir ülke yoktur. Kentsel dönüşümü 'Rantsal dönüşüm' olarak niteleyen muhalefete de cevap veren Bayraktar şunları kaydetti: "Vatandaş ile müteahhit anlaşmış. Bunda rant varsa vatandaş istifade ediyor." Proje hakkında bilgi veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini belirterek "5 bin 600 konut imar edilecek. 1600'ü belediyelerin arsaları üzerine yapılacak" diye konuştu. 

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1600 konutluk temel atma törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Bayraktar, çevrecilik konusunda Türkiye ile yarış yapacak hiçbir ülkenin olmadığını savundu. Bayraktar, "Gezi'de 4 tane ağacın taşınmasını bahane ettiler. Oysa bizimle çevrecilik konusunda yarışacak bir ülke yoktur. Bunların asıl amacı ülkenin huzurunu bozmak. Türkiye'nin büyümesini istemiyorlar" dedi. 


Çevre ve Şehircilik Bakani Erdoğan Bayraktar, Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1600 konutluk temel atma törenine katildi. 


Akşam


Geri Dön