30 / 04 / 2024

Erdoğan Bektaş: Kastamonu'da kentsel dönüşüm gerekli!

Erdoğan Bektaş: Kastamonu'da kentsel dönüşüm gerekli!

Kastamonu' da yaşanan trafik sorununu çözmek için Doğu ve Batı Bulvarlarından başka çarenin bulunmadığını ifade eden Vali Bektaş, şöyle konuştu; Kastamonu'da kentsel dönüşüm gerekli dedi...





Kastamonu'da yaşanan trafik sorununu çözmek için Doğu ve Batı Bulvarlarından başka çarenin bulunmadığını ifade eden Vali Bektaş, şöyle konuştu; "Bunu ilk günden bu tarafa söylüyoruz. Başkan adayları da bunlara sahip çıkıyor. Umarım başkan olduklarında da bu projelere sahip çıkarlar. 


Çünkü Kastamonu, büyüyen bir şehir. 100 bin nüfusunun üzerine çıkması beklenen bir şehir. Bu. şehirde bir gelişme sürecine girildiğinin göstergesidir. Biz şu hali ile trafikle baş edemezken bir şehri tek bir bulvara mahkum edemezsiniz. Tek çıkışlı bir şehir olamaz.


Kastamonu AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Bektaş, belediye başkan adaylarından duydukları projelerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Şehrin geleceği ve şehrin gelişmesi için bizlerin de bir kısım düşüncesi vardı. Bunları zaman zaman kamuoyunda ifade ediyorduk. 


Belediye başkan adayımız Tahsin Babaş'm bizlere anlattıklan, şehrimizin olmazsa olmazları arasındadır. Ana başlıklar halinde bunların mutlaka gerçekleştirilmesi gerekiyor. Artık belediyede bir değişim görünüyor" dedi. 


Ana başlıklar halinde yapılması gerekenlerden bahseden ve Tahsin Babaş'ın Kastamonu'ya yapmayı planladığı kentsel dönüşüm projeleri ile kültürel turizme ve trafik sorununa çözüm olması hedeflenen Batı ve Doğu Bulvan projesini değerlendiren Vali Bektaş, "Ak lın yolu birdir. Şehirciliğe kafa yoran, aklı başmda olan herkesin ağızlarından aynı sözlerin çıktığım görebiliyoruz. Belediye başkan adaylarımız da genel tema olarak bu perspektifi paylaşıyorlar. Ama çözümü A şekliyledir veya B şekliyledir, çeşitli öneriler olabilir. Bunlan vatandaşımız görüp takdir edecektir" diye konuştu. 


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön