30 / 04 / 2024

kastamonu valisi kim

kastamonu valisi kim

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş kimdir? Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdoğan Bektaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdoğan Bektaş..

Erdoğan Bektaş: Kastamonu'da kentsel dönüşüm gerekli!

Kastamonu' da yaşanan trafik sorununu çözmek için Doğu ve Batı Bulvarlarından başka çarenin bulunmadığını ifade eden Vali Bektaş, şöyle konuştu; Kastamonu'da kentsel dönüşüm gerekli dedi...

Kastamonu'da 900'dan fazla afet konutu inşa edilecek!

Kastamonu'da geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sonrasında kent genelinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı. 

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Kastamonu'da arsa sorunu çözüldü!

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Doğa Kültür Köyünü ziyaret etti. Karadeniz, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. İşte o haber...

Kastamonu İŞGEM binası hizmete girdi!

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi, Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.

Arap turistler rotayı Kastamonu’ya çeviriyor!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, “Turizmini 12 aya çıkaracak, ülkemizdeki 3 vilayetten birisi, Kastamonu’dur” dedi.

Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle tünel çalışmalarını inceledi, İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 70'inin tamamlandığı bildirildi.

Kastamonu Kayak Tesisi 2016-2017 kış sezonunda açılacak!

Kastamonu'da yapımına 2012 yılında başlanan 7 kilometrelik piste sahip yeni tesisin, 2016-2017 kış açılması planlanıyor.Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin Türkiye'de aranılan ve arzu edilen kayak tesisine kavuşacağın

Kastamonu Tosya'da 50 fabrika arazisine onay verildi!

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Tosya’da 50 fabrika arazisine onay verdi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Mustafa Taşkesen kimdir?

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Mardin Valiliği'ne atandı. Peki, Mustafa Taşkesen kimdir? İşte Yeni Kastamonu Valisi Mustafa Taşkesen..

Şehmus Günaydın kimdir?

Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Kastamonu Valiliği’ne atandı. Peki, Şehmus Günaydın kimdir? İşte yeni Kastamonu Valisi..

Erdoğan Bektaş kimdir?

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş kimdir? Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdoğan Bektaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdoğan Bektaş..

kastamonu valisi kim Haberi

kastamonu valisi kim

Erdoğan Bektaş kimdir?

1960 yılında Zonguldak’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimi Trabzon Tonya’da, Liseyi Trabzon’da, Yüksek Öğrenimini İ.Ü. Hukuk Fakültesinde tamamladı.  İstanbul’da Avukatlık ve Hakimlik stajı yaptı.


İstanbul Valiliği Kaymakamlık Adaylığı, Söğüt, Aliağa Kaymakam Vekilliği, Mut, Karaçoban, Kurtalan, Osmaneli, Manyas, Söğütlü Kaymakamlığı, Elazığ ve Kırşehir Vali Yardımcılığı, İnegöl Kaymakamlığı, Üsküdar Kaymakamı ve Muş Valiliği görevlerinde bulundu.


Vali Erdoğan BEKTAŞ Bakanlar Kurulunun 13.12.2010 gün ve 2010/1159 sayılı kararı ile Kastamonu Valiliği görevine atanmıştır.


Kastamonu Valisi Erdoğan BEKTAŞ evli ve üç çocuk...