21 / 05 / 2024

Erdoğan imzaladı! Emekliye 50 bin TL toplu para

Erdoğan imzaladı! Emekliye 50 bin TL toplu para

Meclis Onayladı, Cumhurbaşkanı imzaladı! Emekliye 50.000 TL toplu para ödenecek!



Emeklilerin beklediği müjdeli haber Meclisten geldi. Dün gece saat 22.00 itibariyle açıklanan haber ile emeklilere ikramiye desteği bankalardan ödenecek. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilmesi beklenen emekli ikramiye gibi ödeme bankalar tarafından ödenecek. Banka ikramiyesiyle beraber emekliler artık nakde ihtiyaç duyduklarında şubeye gitmek zorunda kalmadan kredi sisteminden faydalanacak.

Emekli İkramiyesi Nasıl Alınacak?

Erdoğan imzaladı! Emekliye 50 bin TL toplu para

Türkiye Büyük Millet Meclisi dün yapmış olduğu görüşme ile emeklilere bankaların vereceği ikramiyeleri onayladı. Bu ikramiye devletin desteklediği faiz oranları ile emekli vatandaşların ihtiyaç duyduğu oranda olacak. Böylelikle emekliler nakde ihtiyaçları olduğunda hiçbir sorun yaşamadan kredilerini kullanabilecek. Bu kredinin kullanımı için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi üç büyük devlet bankası görevlendirildi. Kredi bakımından daha yüksek limitli kredi çekmek isteyen kişiler ise bu krediden çok düşük faiz oranları ile yararlanabilecek. Yılbaşı kredisi ya da yılbaşı ikramiyesi çekmek isteyen herkes bu bankalara başvuru yapmaya gerek olmadan internet şubeleri üzerinden uygun kredi oranları ile kredi alabilecek.

Yılbaşı İkramiyesinin Detayları Nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön