29 / 04 / 2024

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması! 'Biz yaparız'

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması! 'Biz yaparız'

Erdoğan, "Derdimiz şu an itibariyle Aralık ayında yapılacak olan asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Yolsuzluğun olmadığı, yoksulluğun olamayacağı Türkiye'yi biz yaparız" dedi.



AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesinde salonun dışında kendisini bekleyen kalabalığa seslendi. Erdoğan, "Derdimiz an itibariyle Aralık ayında yapılacak olan asgari ücreti en uygun seviyeye çıkarmak. Yolsuzluğun olmadığı, yoksulluğun olamayacağı Türkiye'yi sadece biz yaparız" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önde gelen satırbaşları:

Türkiye genelinde TÜGVA'nın 310 bini aşkın üyesi var. Sizlere elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.

AVRUPA'DA HERKES TUTUŞMUŞ VAZİYETTE ACABA BU KIŞ NASIL GEÇECEK DİYE

Rusya - Ukrayna arasındaki savaşta arabulucu rolünü oynayan hangi ülke? Türkiye. Türkiye bu olaylar karşısında yıprandı mı? Tam aksine. Avrupa'da herkes tutuşmuş vaziyette acaba bu kış nasıl geçecek? Biz tüm hazırlığımızı yaptık. Milletimize doğal gazını, kömürünü her şeyini hazırlamış vaziyetteyiz. Derdimiz daha uygun fiyatlarla vatandaşımıza bu doğal gazı nasıl ulaştıracağız, bunun gayreti içindeyiz. 

DERDİMİZ ARALIK AYINDA YAPILACAK OLAN ASGARİ ÜCRETİ EN UYGUN RAKAMA ÇIKARMAK


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön